Success med strategien ”Fading the double zeros”

Udgivet: 6. september 2016

Jeg har nu forsøgt mig med ”Fading the double zeros” strategien, som jeg nævnte i min seneste video. Den gik lige efter bogen, og jeg fik lidt over 50 point profit på den. Der kan dog være lidt udfordringer med udførelsen, fordi den også inkluderer trailing stop loss, som jeg ikke nødvendigvis synes er optimalt at bruge. Se videoen for en forklaring af selve strategien, samt hvordan jeg forsøgte at ”undgå” at trailing stop loss aktiverede min handel (dog uden held).

Derudover vil jeg kort fortælle om to handler jeg har lavet ud fra Heine Andersens valutastrategi, hvor jeg endte med et lille tab for første gang i 2 måneder. Og så vil jeg til sidst fortælle om den handel, jeg på nuværende tidspunkt er inde i, og som allerede er i plus med over 80 point (og forhåbentlig fortsætter 🙂 ).

Lær Heine Andersens valutastrategi som en del af lektionerne under Robotudfordringen

Denne tradingblog er skabt af Nikolaj Petersen og følger hans målsætning om at blive profitabel trader inden for relativt kort tid. Hovedformålet med denne videoblog er overordnet set at give nye daytradere indblik i de psykologiske og tekniske udfordringer der er en del af at lære at daytrade. Læs mere om baggrunden for denne tradingblog her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel