TDC – købsmulighed med tæt stop

Udgivet: 19. januar 2016

Af Peter Arendt, professionel trader

Usikkerheden på de finansielle markeder er stadig stor. Du skal derfor stadig passe godt på dine penge som aktieinvestor (hold en stor del i kontanter). Grundet den store risiko for tab, anbefaler jeg at du investerer i aktier hvor du teknisk set kan sætte et tæt salgs og tabsstop ind. En aktie der kan købes med et tæt salgsstop er TDC aktien, der på basis af de tekniske indikatorer udviser små styrketegn. Man kan derfor godt argumentere for et forsigtigt køb af aktien i dag, med tæt salgsstop hvis aktien går i ”new lows”.

Bemærk: jeg ejer ikke selv aktier i TDC A/S ved analysens udarbejdelse og offentliggørelse.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Handelsstrategi

Aktuel kurs er 33,93 kroner. Køb aktien i dag med mål i 48 kroner. Suppler med flere aktier ved brud over 40 kroner. Læg tæt salgs og tabsstop ved brud under 31 kroner (new lows).

TDC på en ugegraf.
TDC på en ugegraf.

Fra juli til i dag har TDC aktien været i ned-trend. Ned-trenden startede da aktien brød under gammel støtte i cirka 48 kroner. Indtil videre har nedturen fået aktien ned til et lavpunkt i 31 kroner.

Lige nu handles aktien til 33,93 kroner.

De tekniske indikatorer er begyndt at udvise lidt styrketegn. Således udviser både RSI og MACD lidt stigende tendens, med stigende bunde, mens kursgrafen stadig udviser faldende tendens, med faldende bunde. Dette kaldes for positiv divergens og er et signal til at en trendvending kan være under opsejling fra ned til op.

Derfor signalerer de tekniske indikatorer køb af TDC aktien.

Få fart på dine investeringer med BULL & BEAR-certifikater fra Societe Generale: Klik her

Men da trenden som nævnt er ned, er det vigtigt med et meget tæt salgs og tabsstop. Dette stop kan lægges ind allerede ved bunden fra i sidste uge ved 31 kroner. Et brud her under – new lows – vil signalere at ned-trenden vil fortsætte.

I opadgående retning er der modstand ved 40 kroner. Et brud her over vil betyde at trenden definitivt vender til op og der vil samtidig fremkomme en bundformation, som signalerer at målet herefter ligger i 48 kroner.

Et brud op over 48 kroner vil derfor frembringe endnu et signal til at købe TDC aktier.

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer flere daglige, professionelle analyser af aktier, forex og afgrødepriser på sin side: www.minagro.dk

Del denne artikel