Tom Hougaard: Der er stilhed før stormen

Udgivet: 28. februar 2017

Der er stilhed før stormen, inden præsident Donald Trump skal holde tale i nat dansk tid, og Tom Hougaard var i morges i Millionærklubben for at kommentere aktiemarkederne. Hougaard er langt fra fuldt ud investeret i Millionærklubbens konkurrence, men har omkring 40 pct. af pengene i kontanter, mens han venter på den næste opkøbsmulighed.

Gratis forløb: Professionel trader Tom Hougaard afslører sine strategier. Tilmeld dig her

“På den korte bane venter jeg på, at markederne sætter sig lidt – altså går en lille smule ned – før jeg igen vil købe aktier op. Jeg tror, at realiteternes verden snart vil indhente aktiemarkedet også. Så med lidt is i maven tror jeg, at jeg får en bedre mulighed for at købe aktier op senere”.

Gratis kursusforløb med Tom Hougaard
Tom Hougaard er netop nu aktiv med et kursusforløb, hvor man kan få hans syn på markederne her og nu via appen WhatsApp.

Den næste store begivenhed for markederne er Trumps tale i nat, og i den forbindelse gav Tom Hougaard udtryk for, at markederne har ændret sig noget siden indsættelsen af den amerikanske præsident.

“Trump er svær at lure. Guderne må vide, hvad han fyrer af på Twitter. De gamle normer er blevet brudt, og man skal forholde sig til noget nyt. Der er kommet et nyt paradigme med en mand, som ikke følger spillereglerne, og som ikke er gode venner med pressen. Det er ikke sådan, at jeg vil holde mig på sidelinjen i nat. Men jeg er ikke så sikker i min sag, som jeg plejer – og særligt ikke i nat.”

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

På mellemlangt sigt gav Tom Hougaard udtryk for, at han er positiv på markederne, som har konsolideret tæt på det højeste niveau nogensinde i USA, og markederne klarer sig også fint i Europa. På den helt lange bane, kan de stigende renter dog godt føre til, at aktiemarkedet ikke nødvendigvis fortsætter med at være den dynamo, som de har været i de sidste 30 år.

“På længere sigt, med stigende renter, vil vi godt kunne opleve en rotation ud af aktier og i andre aktivklasser. Men økonomien kører fint, så indtil nu er det stadig spekulation. Mine penge vil stadig være i aktiemarkedet i den kommende tid,” sagde Hougaard.

Daytrader.dk kører netop nu forløbet Trading med Tom sammen med Tom Hougaard. Her kan man dagligt kan følge hans syn på markedet via sin smartphone på appen WhatsApp, og fra uge 12 vil man desuden kunne blive undervist af Tom Hougaard i en række webinarer, og samtidig gennemgå 10 e-mail-lektioner, som blandt andet indeholder artikler af Tom Hougaard, som aldrig er blevet publiceret før.

>>>Du kan stadig nå at tilmelde dig forløbet “Trading med Tom” her 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel