Tom Hougaard: Jeg har solgt dollars over for yen

Udgivet: 12. november 2018

Af Tom Hougaard

Jeg er gået kort i dollars over for yen. Der er flere grunde til, at jeg har foretaget denne handel.

1. Når jeg observerer grafen fra maj-måned frem til nu, ser jeg et valutapar der ikke er gået meget over 114 yen til dollaren. Eftersom vi nu handler under kurs 114 igen, konkluderer jeg, at Yen nu i bund og grund er i en såkaldt trading-range, og at valutakrydset igen skal ned.

2. Jeg observerer samtidig en kendt graf-formation der kaldes Skulder-Hoved-Skulder. Det er ikke et kønt eksempel på Skulder-Hoved-Skulder – men det behøver det heller ikke at være for at virke. Skulle dette mønster udspille sig som et flot SHS-eksempel, vil det tyde på at Yen er godt på vej ned.

3. Rent fundamentalt er der også en forklaring på, at yen kan svækkes. På grafen her under ser du Dollar over for Yen sammen med det amerikanske Dow Jones-index. Jeg har den grundholdning, at vi er i det første spæde forløb til en aktiemarked korrektion på en 20-30%. Dollar/Yen er betragtes som en “sikker havn”, når det stormer på aktiemarkederne. Som Dow går, sådan går Dollar/Yen. Det har jeg prøvet at illustrere på grafen.

Handlen kan nemt tage flere uger, så hav tålmodighed.

Fakta:
SHORT POSITION: Dollar Yen

Hvis du ønsker Toms præcise target og entry, skal du være med i forløbet Trading med Tom, hvor du får handlerne tilsendt kort tid efter, at Tom har anbefalet dem.

Dollar/Yen set over for Dow Jones-indekset. Når Dow Jones falder, så har Dollar/yen også tendens til at falde.

 

Dislaimer: CFD’er er komplekse instrumenter og heraf følger en høj risiko for at miste sine penge hurtigt på grund af muligheden for høj gearing. 73% af private konti mister penge, når de er involveret i handel med CFD’er hos Markets. Du skal overveje, om du har nok viden om, hvordan CFD’er virker, om du har råd til indgå i handler, hvor der er høj risiko for at miste dine penge. Al trading indeholder risiko. Handl kun med kapital, som du har råd til at tabe. Historisk afkast garanterer ikke fremtidige afkast. Indholdet på websitet har et uddannelsesmæssigt sigte og skal ikke betragtes som individuelle investeringsråd. 

 

Del denne artikel