Nyt forløb: Daytrader Tom Hougaard afslører sine strategier

Udgivet: 7. november 2018

Nu kan du lære at se på markedet som en professionel!

Daytrader.dk har overtalt den kendte spekulant Tom Hougaard til at lukke op for hemmelighederne bag store dele af sin trading. Det drejer sig blandt andet om de skjulte signaler i markedet – både vendemønstre og trendfollowing, men også om, hvordan han holder hovedet koldt, når millionerne ruller ind og ud af kontoen.

Tom Hougaard

I et helt unikt forløb vil Tom Hougaard afholde tre særwebinarer, hvor han vil fortælle om sin trading og også være åben for spørgsmål fra deltager. Samtidig vil han forære sin nyeste e-bog væk til deltagerne og udsende en række mails, der indgående fortæller om metoderne bag sin trading.

I første omgang bliver der lukket 200 deltagere ind i forløbet, og det vil fungere efter først-til-mølle-princippet.

Du kan melde dig til forløbet her

Tom Hougaard  er selvstændig spekulant og beskæftiger sig med daytrading af aktieindekser, valuta og olie i stor skala. På travle handelsdage kan hans samlede handelsvolumen overstige to milliarder kroner (250 mio pund) – bestående af positioner, der varer alt mellem få øjeblikke og nogle timer.

Tom Hougaard deltager ofte som gæst i Millionærklubben på Radio24/7 ligesom han er en hyppig foredragsholder og underviser rundt om i landet.

Dette nye forløb er en opfølger til sidste års Trading med Tom hos daytrader.dk, der endte med at være en enorm succes. Her tjente Tom Hougaard tusindvis af kroner, imens han underviste via webinar.

Du kan melde dig til forløbet her

Del denne artikel