Tom Hougaard tager gevinsten i dollar-yen

Udgivet: 7. januar 2019

For nogle måneder siden foretog Tom Hougaard et swingtrade i dollars over for japanske yen, og efter at have været inde i handlen i små to måneder lukkede den danske daytrader handlen sent torsdag nat med en stor gevinst, da markedet tog et kraftigt dyk. Tom shortede USDJPY i 113,98 og kunne lukke positionen i kurs 107,50.

Handlen blev initieret på basis af både tekniske og fundamentale analyser. Dels så Tom en kendt graf-formation, der kaldes Skulder-Hoved-Skulder i valutaparret. Dels bliver dollar-yen betragtet som en “sikker havn”, når det stormer på aktiemarkederne. Som Dow bevæger sig, bevæger dollar-yen sig også. Risikoen på positionen var omkring 100 pips, og Tom Hougaard endte med at tjene ca. 550 point på positionen. Herunder ses det tidspunkt, hvor Tom gik ind i handlen, og hvor den blev meldt ud her på daytrader.dk, hvor flere af vores læsere valgte at tage handlen selv.

Netop nu er Tom Hougaard i gang med et forløb her hos daytrader.dk, hvor man kan se ham handle live og få indblik i Toms syn på markederne netop nu, samt lære mere om, hvad der skal til for at blive professionel daytrader. Du kan stadig nå at tilmelde dig forløbet – næste webinar ligger torsdag d. 10. januar kl. 20.

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel