Tradermøde hos ETX Capital

Udgivet: 3. juni 2016

Omkring 50 ivrige daytradere var mødt op til netværksmøde hos handelplatformen ETX Capital torsdag den 2. juni i Charlottenlund. Formålet var at møde ligesindede, udveksle erfaring og høre lidt mere om ETX Capital, der i de senere år i den grad har slået sit navn fast i Danmark som effektiv portal til daytrading.

Ejerne af daytrader.dk holdt et lille oplæg om trading.
Ejerne af daytrader.dk holdt et lille oplæg om trading.

I forbindelse med mødet var daytrader.dk inviteret til at holde et oplæg om bogen “DAYTRADER” samt om dette website, daytrader.dk

Oplægget kom også til at handle om de mange forskellige tradingmetoder, der bruges i Danmark – samt om, hvad der kendetegner en god trader. Desuden kom daytrader.dk ind på traderen Heine Andersens automatiske tradingalgoritme.

Jesper Skov, ETX Capital´s regionale chef, fortalte lidt om “market making” og om sine erfaringer inden for en lang karriere i den finansielle branche.

Mellem de to indlæg havde deltagerne rig lejlighed til at tale sammen om trading, og der blev kigget en del på grafer – samt foretaget et par gæt omkring, hvor især DAX’en skulle hen.

Regionschef Jesper Skov regner med, at det ikke er sidste gang, at ETX Capital inviterer til netværksmøde. Det er værd at holde øje med

De fremmødte daytradere diskuterede ivrigt grafen på DAX.
De fremmødte daytradere diskuterede ivrigt grafen på DAX.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel