Trading med Tom fortsætter. Tilmelding åben.

Udgivet: 1. april 2017

Succesen er ikke til at tage fejl af! Imens Tom Hougaard har undervist for daytrader.dk, har han fordoblet sin konto på WhatsApp, og tjent knap 100 point i live-handler, imens han har undervist.

For to måneder siden lancerede daytrader.dk et kursusforløb med den professionelle trader Tom Hougaard. Forløbet har været en kæmpe succes, og vi har derfor besluttet at forlænge forløbet med endnu et webinar med Tom Hougaard samt muligheden for gratis at komme med på en af to fysiske seminarer med Tom, både i København og Aarhus. Alt samme gratis, hvis du er tilmeld og godkendt til Trading med Tom.

>>>>>>> Tilmeld dig her

Samtidig vil Tom igen åbne op for sine live-handler, der bliver vist på WhatsApp og udsendes til alle godkendte deltagere i Trading med Tom. Hidtil har Tom selv fordoblet sin konto ved hjælp af de signaler, han har sendt ud på WhatsApp. Samtidig har Tom handlet live på flere af de webinarer, han har afholdt. I det seneste webinar tjente Tom Hougaard 70 point i den live-handel, han åbnede, imens han afholdt webinar.

>>>>>>>>>> Du kan se mere til alt dette, hvis du tilmelder dig.

Du kan se et meget lille uddrag af seneste webinar her under:

Del denne artikel