Gratis trading-forløb med Tom Hougaard

Udgivet: 14. december 2016
Trader Tom Hougaard
Trader Tom Hougaard. Vandt Millionærklubbens konkurrence i 2016 med et afkast på 32,4 pct.

Tom Hougaard er en af Danmarks mest succesfulde tradere, og han demonstrerede  sin stærke fornemmelse for finansmarkederne ved at vinde Millionærklubbens konkurrence flere år i træk, med det højeste afkast. Alt sammen foran en række andre eksperter.

I dette forløb lærer han andre om sine metoder i en række webinarer, der er optaget foran et live publikum hos daytrader.dk. Det hele foregår i dette intensive forløb, som løber automatisk over et par uger. Forløbet er gratis, hvis man i forbindelse med forløbet opretter en ny konto hos den sponsorerende platform, AvaTrade, som du kan læse mere om her. Det er samtidig et krav, at du undervejs er aktiv på denne handelsplatform, men omfanget er helt op til dig selv. Du skal som minimum overføre 500 USD til at handle for. Dette er DINE penge, som du – efter forløbet er slut – kan trække ud igen, når du ønsker det. Forhåbentlig med overskud.

>>> Du kan tilmelde dig forløbet “Trading med Tom” her

Tom Hougaard har en fortid i finanshusene J.P. Morgan og City Index, og han har jævnligt optrådt som markedsekspert på blandt andet CNBC, BBC, CNN, Bloomberg, og selvfølgelig i Millionærklubben og på TV2 herhjemme. Tom Hougaard gør sig især bemærket med spektakulære handler i blandt andet aktie-indekser, valuta og råvarer, og han er kendt for af afkode markedet på få sekunder. Hans trading-stil har fokus på teknisk analyse, og han fungerer både som daytrader – hvor handlerne lukkes inden for samme dag – og som swingtrader, hvor der er en lidt længere horisont.

I dette uddannelsesforløb vil du få adgang til:

  • Fem unikke webinarer, hvor Tom Hougaard fortæller live om sine strategier og metoder og analyserer aktuelle markeder med deltagerne. Du kan stille chat-spørgsmål undervejs
  • 10 email-lektioner, som på pædagogisk vis fortæller om Tom Hougaards tradingmetoder, herunder tre af Toms nyeste artikler om price action, som aldrig er blevet publiceret før.

Forløbet kan følges af både nybegyndere og mere øvede tradere. Webinarerne er alle optaget, så det er muligt at følge med hjemme foran din egen computer, når det passer dig.

Tanken med forløbet er, at det skal klæde dig på til at forstå, hvordan en professionel trader som Tom Hougaard handler markedet.


Tidsmæssigt vil kurset forløbe på følgende måde:

  • Du modtager en e-bog og 10 e-mail-lektioner, som skal gøre dig klar til kurset. Er du ny inden for trading, skal du i denne fase bruge lidt ekstra tid, sådan at du via e-bogen kan blive fortrolig med de basale begreber inden for trading og teknisk analyse. Her vil du også få adgang til en video på engelsk, hvor Tom fortæller om sine analysemetoder.
  • Den sidste fase, hvor du du ser fire optagede webinarer med Tom Hougaared. Her fortæller Tom Hougaard om sine metoder foran et live publikum, og han giver et indblik i de strategier, der gør, at han gang på gang har været i stand til at slå markedet

For at få det optimale udbytte ud af forløbet, anbefales det, at du har mulighed for at bruge minimum 2-3 timer om ugen i de små fire uger, kurset står på.

Har du spørgsmål til forløbet, så skriv til os på support [snabel-a] daytrader.dk

>>>>>>>>>>>> Tilmed dig her

 

Del denne artikel