Twitter-aktien på vej i op-trend

Udgivet: 5. oktober 2016

Af Peter Arendt, professionel trader

[daytrader.dk: I timerne efter offentliggørelse af denne artikel, kom der forlydender om, at Google måske alligevel ikke var interesseret i køb af Twitter. Det er gået hårdt ud over aktien i pre-market natten til den 6. oktober. Følgende analyse er skrevet FØR dette er indtruffet]

Twitter aktien kan være i gang med at vende ned-trend til op-trend. Aktien er således købsaktuel lige nu, på baggrund af en større bundformation der netop nu kan være i gang med at blive skabt. De tekniske indikatorer bakker ligeledes op om, at aktien skal til at vende ned-trend til en ny op-trend og signalerer derfor også køb af aktien.

Få fart på dine investeringer med BULL & BEAR-certifikater fra Societe Generale: Klik her

Den tekniske analyse nedenfor supplerer jeg med Fibonacci, for at finde kursmålet for en investering i aktien.

Handelsstrategi: Aktuel kurs er 24 dollar. Køb nu med langsigtet target i 50 dollar (basis Fibonacci). Læg salgs og tabsstop ved 13 dollar. Risk/reward er dermed rigtig god.
Handelsstrategi: Aktuel kurs er 24 dollar. Køb nu med langsigtet target i 50 dollar (basis Fibonacci). Læg salgs og tabsstop ved 13 dollar. Risk/reward er dermed rigtig god.

Teknisk analyse

Twitter aktien har i godt et år bevæget sig sidelæns i det, der kan være ved at udvikle sig til en langstrangt bundformation – en såkaldt rund bund. Indtil videre har aktien ramt et lavpunkt ved 13 dollar. Dette lavpunkt ramte aktien i maj måned. Siden er det stille men stabilt gået op igen for aktien. Selvom der kortsigtet er mulighed for en korrektion tilbage mod 21 dollar, så er aktien købsaktuel på den lange bane. Første mål og modstand i opadgående retning ligger på basis traditionel teknisk analyse ved toppe fra oktober måned sidste år i godt 32 dollar.

De tekniske indikatorer bakker op om køb af aktien. Således er kursgrafen brudt op over både det 20 og 50 dages gennemsnit. Ydermere er både RSI og MACD brudt over deres respektive midterniveauer, samtidig med at begge indikatorer udviser stigende tendens. Dette er tegn på en op-trend, der er stigende i styrke.

Læs videre under grafen.

Twitter på ugegraf
Twitter på ugegraf

Supplerer vi med en Fibonacci-analyse i grafen nedenfor, kan vi se, at aktien endnu ikke har korrigeret til første Fibonacci niveau ved 23,60%, svarende til cirka 28 dollar. Dog er der først for alvor signifikant modstand oppe omkring Fibnacci’s næste niveau på 38,20% i cirka 37 dollar.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Derfor har jeg target for køb af Twitter i omegnen af 37 dollar – i første omgang. Bed brud over 37 dollar vil der ultimativt være mål oppe i omegnen af 50 dollar, svarende til Fibonacci korrektion på godt 61,80%.

Ved køb af aktien som en langsigtet investering med ultimativt mål i 50 dollar, kan stoppes lægges under lavpunktet i 13 dollar.

twitfibo
Ugegraf med fibonacci

arendt-mini

Denne analyse blev første offentliggjort på minagro.dk. Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

Del denne artikel