Upload din raket

Udgivet: 17. december 2021

På denne side kan du sende os den raket, du har ramt i konkurrencen “Ram en raket“. Du skal sende os et screendump fra din live konto hos handelsplatformen Markets, der viser din raket, og hvor meget du har opnået i afkast. Raketten skal være ramt i perioden fra 1. marts og til 30. april, og du skal have handlet med rigtige penge. Stigningen skal være på mindst 40%. Ellers kan det ikke kaldes en raket. Husk, at du både skal have købt og solgt raketten i perioden. Du kan læse guiden herunder upload-funktionen for at se præcis, hvordan du tager et screendump af din “raket”.

Dit investerede beløb, og din evt. gearing samt dit afkast er IKKE relevant. Det er ALENE den procentuelle stigning i kursen, der er relevant. Lad os sige, at du har købt 1 Vestas-aktie til kurs 195 kroner. Aktiekursen stiger nu 50%, og din aktie har nu en værdi på 292,5 kroner. Dette beløb er dog ikke relevant for konkurrencen. Det er stigning på aktien eller det underliggende aktiv – altså de 50%, der er relevant.

Du kan kun deltage med en enkelt raket. Du kan derfor ikke både vinde en 1. og en 2. præmie! Du kan uploade frem til og med den. 4. maj.

 

Sådan tager du screendump af din raket

I dette dokument kan du læse om, hvordan du tager et korrekt screendump til brug for dokumentation af din raket. Når screendumpet er taget, uploader du det via ovenstående formular.

Download guide til indsending  af screendump af din raket.

————————–

Sådan opretter du dig hos Markets og bruger platformen

Opret dig via dette link.

Når du opretter en live-konto hos Markets første gang, skal du svare på en række spørgsmål om din finansielle situation, din erfaring og dit kendskab til værdipapirmarkedet. Desuden skal du indsende nogle identitets-papirer, så handelsplatformen ved, hvem du er. Præcis på samme måde, som hvis du åbner en konto hos en almindelig dansk bank.

Du kan tage billeder med din mobil-telefon af dine identitetspapirer. Du behøver altså ikke en kopimaskine, for at indsende dokumentation. Du kan også tage screendumps af dokumenter i din e-boks og indsende dem. Som regel er det blot din bopælsadresse, der skal bekræftes.

Opret dig hos Markets via dette link.

Du skal også svare på et par spørgsmål om din viden i forhold til handel med finansielle instrumenter. Det er grundlæggende spørgsmål, men vi har lavet en lille lynguide, som klæder dig på her:

>>>>>> Lynguide angående finansiel viden

Det er dog naturligvis dit eget ansvar at sætte dig ind i, hvad en aktie eller et andet værdipapir egentlig er.

Hos Markets handler du aktier som CFD. 

Når du overfører penge til Markets anbefaler vi, at du altid gør det i samme valuta, som din konto hos Markets er oprettet i. Typisk vil det være billigst at overføre danske kroner fx via betalingskort tilknyttet en almindelig dansk konto til en konto hos Markets i danske kroner. Hvis du ikke har en konto hos Markets i danske kroner, kan du oprette en i Min Portal, når du er logget ind hos Markets.

Opret dig hos Markets via dette link.

Sådan handler du gearede produkter hos Markets

I nedenstående video viser vi, hvordan du kan handle gearede produkter – såkaldt CFD’er hos Markets. CFD’er gør det muligt for dig at shorte markedet eller geare dine positioner. Hvis du shorter markedet spekulerer du i, at markedet falder. Hvis du gearer, tager du et “lån” hos platformen, og kan tage større positioner end din indsats normalt ville berettige til. Hvis du vil handle CFD, skal du sætte dig grundigt ind i, hvad det indebærer i forhold til risiko. Du kan både geare og shorte aktier, indekser og råvarer hos Markets.

Du kan også læse vores omfattende anmeldelse af platformen her.

Har du spørgsmål til formularen, så skriv til vores support.

 

Del denne artikel