Usædvanligt: Guldprisen bryder mine-indekset!

Udgivet: 26. februar 2017

Handler du guld? Lige nu står markedet i den usædvanlige situation, at prisen på guld og XAU-indekset går modsat hinanden. XAU er et indeks for de sølv og guld-miner, der bliver handlet på Philadelphia Stock Exchange, og som regel følger værdien af selskaberne og prisen på guld ret præcist hinanden. Det sker dog ikke i øjeblikket, hvor prisen på guld er gået op i 8 dage, imens XAU er gået ned i 8 dage. Se nedenstående video af den amerikanske trader Larry Pesavento.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Larrys pointe er, at de to kurser snart bør finde hinanden igen, og spørgsmålet er så, om det er guldet, der skal ned, eller XAU, der skal op. Rent teknisk står guldprisen lige nu på et interessant niveau omkring 1257/1258, der også fungerer som teknisk modstand. Hvis denne område brydes, kan det ifølge Larry Pesevanto, være tegn på, at guld-prisen skal videre op.

 

larry2Daytrader.dk samarbejder med Larry Pesavento. Han har arbejder som fulltime daytrader siden 1967. Du kan se mere om Larry Pesavento på hans website www.larrypesavento.com

image_pdfimage_print
Del denne artikel