Vælg aktier netop nu. Åbent webinar for alle.

Udgivet: 24. april 2017

Valget i Frankrig er overstået, og aktiemarkedet ånder tilsyneladende lettet op. Men hvilke aktier skal man satse på? Daytrader.dk inviterer til åbent webinar med den professionelle danske trader, Peter Arendt. Peter vil blandt andet analysere Vestas-aktien ud fra teknisk analyse, og han vil også komme forbi det ledende tyske DAX-indeks. Skal DAX videre op eller står vi foran et tilbageskridt? Dette vil påvirke rigtig mange aktier.

Webinaret foregår klokken 20:00 på onsdag, og det vil foregå online. Alle er inviteret og det er gratis. Du skal blot melde dig til og sætte dig klar foran computeren på onsdag, så blændes der op for webinar med Peter Arendt.

>>>>>>>>>>> Meld dig til her

Når du har meld dig til ved hjælp af ovenstående link, vil du modtage et mail fra Go To Webinar. Du skal trykke på et link i mailen onsdag aften kl. 20:00. Så ledes du automatisk til webinaret.

Peter Arendt har arbejdet som professionel ”Commodity Trader og Risk Manager” siden år 2000. Han har desuden hjulpet nogle af verdens største fødevarevirksomheder, som Mars, Nestlè og Kraft Foods med prismæssig risikostyring.

Fra 2009 og frem til i dag, har Peter Arendt handlet med råvarefutures, aktier og valuta for sig selv og for spekulative fonde. Peter underviser i en relativt enkelt tilgang til teknisk analyse af kursgrafer. Peter Arendt ejer minagro.dk, hvor han også leverer analyser.

 

Trader Peter Arendt
image_pdfimage_print
Del denne artikel