Vild spådom: Verdenshistoriens mest vanvittige aktiestigninger er begyndt

Udgivet: 2. februar 2022

I aktiekredse taler alle om David Hunter i disse dage. Den amerikanske makroøkonom er nemlig kommet med en særdeles opsigtsvækkende forudsigelse, der ifølge Hunter allerede vil udspille sig i løbet af de kommende måneder.

Forudsigelsen går i al sin enkelthed ud på, at aktiemarkedet lige nu er på vej ind i en fuldstændig manisk fase – også kaldet et melt up – der vil trække næsten alt med op: Fra vækst-aktier til value-aktier og råvarer samt guld og sølv.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app
David Hunter er blandt andet citeret i det anerkendte finansmedie Forbes for sine vilde forudsigelser. David Hunter er makrostrateg hos Contrarian Macro Advisors og har 25 års erfaring med investeringsforvaltning. I de seneste 20 år har han arbejdet som salgssidestrateg med ekspertise inden for makroøkonomisk analyse og porteføljestyring.

Stigningen bliver så voldsom, at det brede amerikanske S&P 500-indeks ender helt oppe i 6000 USD. Det vil sige en optur fra nuværende niveau på hele 30-40%. En så enorm flodbølge i et bredt indeks vil betyde, at mindre enkeltaktier sandsynligvis kan opleve stigninger på flere hundrede procent i perioden.

Ifølge Hunter gælder det derfor om at komme med ind i aktiemarkedet lige nu, hvor markedet har korrigeret lidt ned. På den måde får man mest muligt ud af den maniske optur, der allerede er begyndt.

Hele Hunters teori er bygget på, at den amerikanske centralbank (FED) alligevel ikke tør ændre på den rente, der ellers vil gøre det dyrere at låne penge. Det vil centralbanken tøve med, fordi den amerikanske økonomi i forvejen er på vej ind i en afmatning.

Hvis FED alligevel ikke piller ved renten – sådan som Hunter spår – kan det ende med at skabe eufori på aktiemarkedet, og så kan kurserne gå i en ekstrem positiv spiral op. I hvert fald ifølge Hunter.

Se videointerview med Hunter herunder.

Der er i forvejen mange forskellige forudsigelser blandt økonomer og tradere omkring aktiemarkedet. Nogle mere vilde end andre. Men en del vælger i øjeblikket alligevel at tage David Hunters spådom alvorligt, fordi Hunter har ramt plet omkring den seneste kursudvikling på aktiemarkedet. Blandt andet den aktuelle korrektion på ca. 10%.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Bagsiden af Hunters nuværende, vilde forudsigelse er dog desværre ikke god. Når S&P500 rammer ca. 6000 USD er den maniske fase slut. Og så ender det hele med verdenshistoriens største blodbad. Nemlig et fald på hele 80%, ifølge Hunter. Til den tid gælder det om at komme ud i tiden.

Det er nok usandsynligt, at Hunters spådom udspiller sig præcis, som han siger. Men vi vil meget snart få svaret. Det hele skal nemlig ske i indeværende år 2022.

David Hunter er maktrostrateg hos Contrarian Macro Advisors og har 25 års erfaring med investeringsforvaltning. I de seneste 20 år har han arbejdet som salgssidestrateg med ekspertise inden for makroøkonomisk analyse og porteføljestyring.

image_pdfimage_print
Del denne artikel