Vild weekend: Ripple og Stellar skød afsted

Udgivet: 5. marts 2018

Der har været fart på flere af de kendte kryptovalutaer i weekenden. De to veksle-mønter, Ripple og Stellar Lumens, er således steget med henholdsvis ca. 20 procent og ca. 25 procent.

Weekendens stigninger kommer efter, at endnu flere asiatiske banker har meldt positivt ud omkring brug af den teknologi, der ligger bag både Ripple og Stellar Lumens. Banker i både Sydkora og Japan har lavet forsøg med teknologien, og rygterne siger nu, at flere japanske banker nu snart at klar til at tage teknologien til sig. Både Ripple og Stellar Lumens arbejder med at gøre veksling og pengeoverførsel mellem lande og kontinenter langt hurtigere og lettere, end det kan gøres i dag.

Det gøres blandt andet ved, at den digitale valuta bruges som såkaldt ”bridge”, når der sendes og veksles imellem to gængse FIAT-valutaer, for eksempel japanske yen og mexicanske pesos.

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos Markets Se mere her

Stigningerne kommer samtidig med, at begge mønter i de seneste dage har ramt en teknisk bund i kursgrafen efter toppen omkring nytår 2017/18. Nu ser det ud til, at de to atter engang har afvist bunden, og måske denne gang kan fortsætte stigningerne. Dette vil især komme på tale, hvis de bryder nogle ekstra modstandsniveauer, der for Ripple ligger omkring kurs 1,25 og for Stellar Lumens vedkommende lige nu ligger ved en teknisk kileformation omkring kurs 0,42.

Læs mere om Ripple her

Læs mere om Stellar Lumens her.

Stigningen i Ripple natten til mandag.
Stigningen i Stellar Lumens i weekenden
image_pdfimage_print
Del denne artikel