Vind bogen DAYTRADER

Udgivet: 12. november 2015

Nu kan du vinde bogen “DAYTRADER – Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier”

Du deltager i lodtrækningen om bogen ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet giver dig gratis børsalarmer og unikke strategier til, hvordan du kan vinde over markedet.

Bogen har ligget nummer 1 på bestsellerlisten for fagbøger og indeholder blandt andet dybdegående interviews med Tom Hougaard, Flemming Kozok, Peter Arendt med flere. Bogen er en guldgrube, hvis du ønsker at være seriøs med din trading.

Du deltager samtidig i konkurrencen om signeret eksemplar af bogen “DAYTRADER”, der indeholder interviews med nogle af Danmarks bedste daytradere, blandt andre Tom Hougaard, Flemming Kozok og Heine Andersen.

daytraderbogen

Du vil få besked via email, hvis du har vundet bogen.

Mere om bogen: En aften i maj 2013 går 38-årige Flemming Kozok aggressivt ind i to amerikanske aktier. I løbet af få timer køber og sælger han titusindvis af værdipapirer. Da handelsdagen er omme, har han tjent 4,6 millioner kroner.  En formiddag i midten af april 2015 shorter 45-årige Tom Hougaard det tyske DAX-indeks med voldsom gearing. Da han tjekker sin telefon i IC 3-toget fra Jylland få dage senere, er han oppe med 3,3 millioner kroner.

I fem personlige interviews løfter Danmarks bedste private daytradere sløret for, hvordan de er i stand til at vinde over børsmarkedet, både når kurserne stiger, og når de falder. Samtidig går bogen bag om det barske liv som trader, og hvad der kræves for at holde hovedet koldt, når store beslutninger skal tages på et splitsekund.  Det handler ikke om at knække tørre regnskaber eller læse tykke årsrapporter, men derimod om at forstå og forudsige kursgrafernes bevægelser. En evne alle i princippet kan lære sig. Køb den her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel