Webinar i aften: Kom godt i gang med kryptovaluta

Udgivet: 29. maj 2018

Ifølge det uafhængige ratingbureau Weiss, så er nedturen i kryptovaluta snart overstået, og man kan igen forvente stigninger. Det er naturligvis ingen garanti, men i aften afholder daytrader.dk under alle omstændigheder et webinar med titlen “Kom godt i gang med kryptovaluta“. Her ser vi på, hvordan man som trader kan gøre sig klar til næste bølge i kryptovaluta på en fornuftig måde. Vi tager begyndere i hånden og kigger på handelsplatforme, og hvordan man helt konkret slår en handel i kontrakter på kryptovaluta.

——-> Meld dig til aftenens webinar her

Webinaret afholdes klokken 20:00 i aften, den 29. maj, og alle er velkomne. Ved tilmelding til webinaret vil du samtidig modtage en gratis ebog om kryptovaluta samt 10 gratis email, der klæder dig på til at forstå kryptomarkedet. Du har desuden mulighed for at tilmelde dig yderligere tre webinarer, hvor vi blandt andet har inviteret en professionel tysk kryptotrader. Du får desuden adgang til at se webinaret senere i arkivet, hvis du ikke har tid i aften.

I aften vil vi gennemgå følgende:

  1. Kryptomarkedet netop nu og Weiss-rating
  2. Hvordan handler man krypto hos Avatrade
  3. Hvad er kryptokontrakter

——-> Meld dig til aftenens webinar her

Webinaret er flyttet fra JETwebinar til Go to Webinar. Alle de registrerede hos JetWebinar er automatisk flyttet til Go To Webinar. Flytningen skyldes tekniske problemer hos JETWebinar.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel