Webinar: Heine Andersen – 87 pct. afkast på en måned

Udgivet: 13. maj 2016

Heine Andersen er en mand, som er god til at gøre det komplicerede enkelt. For halvanden måned siden satte han 10.000 kroner ind på en særskilt handelskonto og begyndte at trade valuta efter en simpel strategi, som er baseret på RSI-indikatoren, kombineret med trendlinjer, støtte- og modstandniveauer og nogle glidende gennemsnit. Det er denne strategi, som Heine ganske kort kom ind på i sit første webinar under daytrader.dk for en måned siden.

Afkastet på kontoen er kommet op 87 pct. siden da.

I webinar nr. 2, som afholdes onsdag d. 18. maj, forklarer han strategien i detaljer. Webinaret vil være interaktivt, og Heine Andersen vil undervejs stille spørgsmål til kursisterne for at sikre sig, at alle forstår, hvordan strategien handles.

Webinaret er gratis, men for at se det, skal du have tilmeldt dig tradingeksperimentet og have sat penge til at handle for ind på en af de to handelsplatforme, der er tilknyttet eksperimentet.

Heine Andersen
Heine Andersen har oprettet en konto i forbindelse med undervisningen i eksperimentet. Han har opnået 87 pct. på halvanden måned, og i næste webinar fortæller han om strategien.

Heine Andersen er en af Danmarks mest omtalte tradere. Han er tidligere vinduespudser, men for år tilbage lånte han 30.000 kroner i banken og har siden forvandlet pengene til over 6 millioner kroner. Heine Andersen bruger en kombination af fundamental og teknisk analyse. Han handler danske og udenlandske aktier samt indekser og forex. Heine Andersen er selvlært trader med en unik og systematisk tilgang til markedet. Han har tidligere optrådt i Millionærklubben og er jævnligt i de danske medier med sine holdninger om markedets retning.

Webinaret foregår onsdag den 18.maj 2016 kl. 20:00. Du vil få et link tilsendt til webinar-tilmelding, hvis du er tilmeldt og godkendt som deltager i tradingeksperimentet. Du kan tilmelde dig her. Du skal have sat penge ind til at handle for på en af de to platforme, der er tilknyttet eksperimentet. Skriv til eksperimentet@daytrading.dk, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør.

 

Heine Andersen
Heine Andersen i finans.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel