Webinar: Heine Andersen#1

Udgivet: 11. april 2016

Dette er det første af to webinarer med den danske trader Heine Andersen. Webinaret er gratis, men for at se det, skal du have tilmeldt dig tradingeksperimentet og have sat penge til at handle for ind på en af de to handelsplatforme, der er tilknyttet eksperimentet.

Heine Andersen er en af Danmarks mest omtalte tradere. Han er tidligere vinduespudser, men for år tilbage lånte han 30.000 kroner i banken og har siden forvandlet pengene til over 6 millioner kroner. Heine Andersen bruger en kombination af fundamental og teknisk analyse. Han handler danske og udenlandske aktier samt indekser og forex. Heine Andersen er selvlært trader med en unik og systematisk tilgang til markedet. Han har tidligere optrådt i Millionærklubben og er jævnligt i de danske medier med sine holdninger om markedets retning.

Webinaret foregår onsdag den 13.april 2016 kl. 20:00. Du vil få et link tilsendt til webinar-tilmeling, hvis du er tilmeldt og godkendt som deltager i tradingeksperimentet. Du skal have sat penge ind til at handle for på en af de to platforme, der er tilknyttet eksperimentet. Skriv til eksperimentet@daytrading.dk, hvis du er i tvivl.

 

 

Heine Andersen
Heine Andersen i finans.dk
image_pdfimage_print
Del denne artikel