Webinar: Hvordan får man succes som trader?

Udgivet: 9. november 2017
Peter Garnry, chef for kvantitative strategier i Saxo Bank.

Hvordan finder man en god strategi som trader, og hvad skal man være opmærksom på i den forbindelse?

Onsdag d. 15. november afholder vi et webinar med aktiestrateg Peter Garnry fra Saxo Bank, og det kommer til at handle om, hvordan man finder en god strategi som trader, samt hvad der skal til for at få succes.

Peter Garnry vil på webinaret give nogle eksempler på strategier, du som trader kan arbejde med, samt give input til, hvordan du bliver bedre til at styre din risiko. Garnry vil også komme ind på, hvad der rører sig på både det globale aktiemarked og på valutamarkederne.

I forbindelse med tidligere webinarer er Peter Garnry en af de foredragsholdere, som scorer bedst i brugernes evalueringer, og vi glæder os derfor til endnu en aften i selskab med en af Saxo Banks førende strateger.

Webinaret er en del af Trading-eksperimentet og er lukket for deltagerne af eksperimentet. For at deltage i undervisningen skal du først og fremmest tilmelde dig til Trading-eksperimentet

Derefter skal du oprette en konto og foretage et indskud på en af de to handelsplatforme, som sponsorerer eksperimentet.

Du kan læse alt om eksperimentet her.

image_pdfimage_print
Del denne artikel