Tradingkonkurrencen går snart i gang – med fede præmier

Udgivet: 15. november 2017

Der er fede præmier på højkant, når ”Tradingeksperimentet – kan du slå børsaben” snart går ind i sin afgørende fase. Den 22. november skifter børsaberne fra Asserbo halvdelen af aktierne ud i deres portefølje, og samtidig bliver konkurrencen om at blive sæsonens bedste trader skudt i gang. Her gælder det dels om at slå abernes afkast, men også om at blive blandt de tre bedste menneskelige tradere med det højeste afkast.

Sidste sæsons vinder, Henrik Skrøder. med den foldecykel, der gives som andenpræmie i år.

Ligesom sidste år får vinderen et mentor-forløb med den professionelle trader Peter Arendt, men også anden præmien bliver ekstra god i år. Sidste sæsons vinder af Tradingeksperimentet, Henrik Skrøder (27% i afkast) , har nemlig skænket en fed foldecykel fra Holbergshus til daytrader.dk, og denne cykel bliver nu givet videre som andenpræmie.

Der er tale om en hårdfør foldebjergcykel med 18 shimano-gear og et solidt stel lavet i forhærdet stål og monteret med aluminiumsfælge med ekstra store, brede dæk. Foldecyklen er perfekt til transport og kan nemt foldes ud, når den skal bruges. Se mere her.

Reglerne for Tardingkonkurrencen er enkle. Man skal være aktivt handlende under Tradingeksperimentet, og købe og sælge i de 30 dage, hvor konkurrencen løber. Du kan læse indgående om reglerne her.

Vinderen kan kalde sig sæsonens bedste trader.

Du kan stadig nå at være med – tilmeld dig Tradingeksperimentet her og vælg dernæst handelsplatform.

Tilmelding til tradingeksperimentet åbner samtidig op for live webinarer med professionelle analytikere og også et webinar med første sæsons vinder, Claus Munk Larsen, der vil afsløre nogle af sine metoder som trader.

En koncentreret Henrik Skrøder med andenpræmien.
image_pdfimage_print
Del denne artikel