Vælg de bedste aktier med kunstig intelligens

Udgivet: 30. oktober 2017

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt på aktiemarkedet. Hvad skal man købe, og hvor længe skal man holde sine aktier?

Mandag aften d. 6. nov kl. 20 afholder vi et webinar med Peter Smedegaard fra HeyStocks, der har udviklet en aktiescreener. Med dette værktøj kan man få hjælp til at udvælge og styre sin portefølje ved hjælp af kunstig intelligens.

Webinaret er gratis og åbent for alle. Tilmeld dig webinaret her.

HeyStocks scanner dagligt tusindvis af aktier og placerer dem på en skala fra 0-100. Aktier, som den kunstige intelligens finder særligt interessante, har en værdi på mellem 90 og 100, og disse aktier har i tests over de seneste 10 år vist sig at klare sig væsentligt bedre end aktiemarkedet generelt. Det kan altså være en let måde, hvormed man kan finde aktier, som har et godt potentiale. Du kan se en video om, hvordan HeyStocks virker her.

I webinaret kommer vi ind på følgende:

  • Hvad er HeyScore, og hvordan bruger man denne værdi til at finde de bedste aktier?
  • Hvordan opsætter man en strategi for, hvordan man benytter HeyScore på den bedste måde?
  • Hvordan benytter man HeyStocks portefølje-værktøj til at overvåge sine nuværende investeringer?
  • Hvordan finder man nye muligheder med HeyStocks værktøjer til teknisk analyse?

Webinaret afholdes mandag d. 6. nov. kl. 20.00.  Tilmeld dig webinaret her.

Dette webinar er en del af Trading-eksperimentet , men er åbent for alle. De kommende webinarer vil man kun kunne deltage i, hvis man er med i eksperimentet og har foretaget et indskud på en af de to platforme

Del denne artikel