Zealand Pharma udviser styrketegn

Udgivet: 15. juni 2017

Af Peter Arendt, professionel trader

Zealand Pharma aktien viser på ny begyndende styrketegn. Aktien kan være tæt på et afgørende opadgående brud og derfor har jeg den i køb lige nu. Der er tale om en meget kursfølsom og derfor risikofyldt aktie. Derfor er det vigtigt at have en handelsstrategi med en ordentlig riskostyring ved handel med aktien. Se mit forslag til handelsstrategi og analyse på aktien nedenfor.

Få fart på dine investeringer med BULL & BEAR-certifikater fra Societe Generale: Klik her

Handelsstrategi
Aktuel kurs er 123 kroner.
Køb nu eller afvent brud over 130 kroner. Tabs og salgsstop kan enten sættes tæt i 114 kroner, eller lige under 100 kroner, alt afhængig af risikovillighed. Målet for et køb vil jeg lægge ved gammel kurstop i 170 kroner.

Teknisk analyse
Siden midten af 2015 har Zealand Pharma været inde i en konsolideringsperiode med svagt faldende tendens. Således toppede aktien ud i oktober måned 2015 til en kurs på 170 kroner. Den efterfølgende faldende konsolideringsperiode sluttede i slutningen af 2016 til 185 kroner.
Siden bunden i 185 kroner har pilen igen været op for aktien der i skrivende stund handles til 125 kroner.

I opadgående retning er der allerede modstand ved 130 kroner. Et brud her over vil i givet fald bryde med den faldende tendens siden 2015 og vil dermed frembringe et signal til køb af aktien.
Man kan dog godt argumentere for et forsigtigt køb af aktien allerede nu, da der kortsigtet er lidt stigende tendens, efter at aktien forleden skabte en ny højere bund i godt 114 kroner.

Ydermere er der styrketegn i de tekniske indikatorer, der derfor bakker op om at man kan slå til med et lille køb lige nu.

I nedadgående retning vil brud under de 114 kroner være et svaghedstegn og dermed en signalgiver til at sælge ud af købte aktier. Herefter vil brud under 100 kroner og til slut 85 kroner være salgssignaler på aktien.

Målet for et køb nu eller på brud over 130 kroner vil jeg sætte ved gammel kursrekord i 170 kroner.

Gratis kurser i aktiv trading. Se vores automatiske forløb. Online kurser i trading
Zealand Pharma på en ugegraf

arendt-mini

Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

Del denne artikel