Bitcoin igen i kraftigt brud op – 13% på få timer

Udgivet: 27. maj 2019

Selv den danske storinvestor og iværksætter Lars Tvede måtte løfte øjenbrynene, da bitcoin natten til mandag tog endnu et gevaldigt ryk op. På sin Facebook-profil postede Lars Tvede således et billede af lodrette stigning på 13% procent sammen med en tør konstatering af, at bitcoin nu atter har brudt i opadgående retning.

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos MarketsX Se mere her
Den danske finansmand og iværksætter Lars Tvede lagde mandag morgen en update op om bitcoin på sin Facebook.

Danske bitcoin-entusiaster har dermed svært ved at få armene ned. Siden det store fald ved årsskiftet 2017/18, har krypto-tilhængerne ventet på et forår, og noget tyder på, at bitcoin-feberen nu igen er ved at gribe om sig.

Store medier såsom amerikanske Forbes, CNBC og Bloomberg skriver igen positive historier om kryptovalutaen, og sidstnævnte konstaterer med store typer, at Bitcoin nu er ”BACK IN BLACK” som en understregning af, at bitcoin igen er i positivt territorium i en pris omkring 9000 dollars.

Det store spørgsmål er, om bitcoin virkelig kan gøre det igen og stige endnu mere?! Siden sin begyndelsen i 2008/09 er prisen på bticoin steget og faldet mange gange, men efter hvert fald er prisen efter 1-2 år til de flestes store forbløffelse formået at slå sin egen gamle prisrekord. Hvis det sker igen, skal prisen denne gang over 20.000 USD, hvilket vil være et helt utroligt comeback.

I sidste uge skrev vi her på daytrader.dk en artikel om de mulige årsager til den nuværende stigning. Læs artiklen “Gentager historien sig“. I den forbindelse blev daytrader.dk også citeret i Ekstra Bladet, der også følger kursudviklingen på bitcoin.

Kursen på bitcoin fra faldet og opturen 2013-2017 sammenlignet med udviklingen fra 2017-2019. Vil bitcoin igen komme op og slå sin gamle kursrekord over 20.000 USD?

Den danske iværksætter og storinvestor Lars Tvede postede sin kommentar til bitcoin-prisen tidligt mandag morgen. Tidligere har Tvede fortalt Dagbladet Børsen, at han har solgt sine coins, men nåede at tjene 15000 dollars på sit bitcoin-eventyr. Nu tyder det dog på, at Lars Tvede med de seneste stigninger igen er optaget af kursen på bitcoin.

Du kan handle bitcoins og andre kryptovalutaer hos MarketsX Se mere her
Ekstra Bladet i fredags (24. maj 2019)

Til netmediet Altinget.dk fortalte Lars Tvede følgende i 2017 om sin interesse i kryptovaluta og blockchain-teknologi.

”Blockchain er enormt og vil på masser af måder bidrage til at øge vore samfunds effektivitet og virksomhedernes hæderlighed. Kryptopenge er en del af dette fænomen, og selvom de ligesom centralbankernes kontanter kan bruges til svindel, skal man huske, at de har potentielt enorme kommercielle og sociale fordele,” skrev han og fortsatte

”Hvad skal staterne gøre ved den uforudsete udvikling? For det første IKKE anskue det som en computervirus til 630 milliarder dollars, men snarere som en exceptionelt interessant innovation, hvorfor de hurtigst muligt skal sikre at afklare lovgivningen derom, således at kreativiteten kan blomstre. Derefter skynde sig med at anerkende det og indpasse det i loven, som ikke mindst Schweiz og Zug har gjort”.

Disclaimer: Flere af medarbejderne hos daytrader.dk ejer bitcoin og andre kryptovalutaer. Al trading indeholder risiko. Handl kun med kapital, som du har råd til at tabe. Historisk afkast garanterer ikke fremtidige afkast. Daytrader.dk kan i visse tilfælde modtage kommission og/eller betaling og/eller fordele for annoncering fra de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier.

image_pdfimage_print
Del denne artikel