Årets nye trader: Guldet har retning mod 1540

Udgivet: 19. september 2016

Prisen på guld har været i op-trend i det meste af 2016. Lige nu former prisen et såkaldt flag-mønster, og det kan betyde yderligere optur, hvis et vigtig prisniveau brydes i løbet af de næste dage/uger. Se hele Claus Munk Larsens analyse af prisen på guld i denne video, hvor han også introducer sig selv som ny videoblogger under daytrader.dk.

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016 hos daytrader.dk. Siden har han arbejdet yderligere med sin trading og er ved at få en god forståelse for den tekniske side af markedet. Claus Munk Larsen har desuden gennemgået et mentorforløb hos den professionelle trader Peter Arendt.

 

Claus Munk Larsen
Claus Munk Larsen

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. I denne videoblog fortæller 38-årige Claus Munk Larsen om sin udvikling som trader, og han offentliggør sine handler og analyser inden for råstoffer, indekser og forex. I sin videoblog ønsker Claus at give en hudløs ærlig beskrivelse af sit fortsatte arbejde med at blive sikker og profitabel trader i et presset familie- og arbejdsliv.

image_pdfimage_print
Del denne artikel