Børstalent: Jeg tæller antallet af fyringer i et selskab, før jeg investerer

Updated: 27 oktober 2021

Den argentinsk-fødte trader Mariano Pardo har succes med en meget alternativ tilgang til aktiemarkedet: Han tæller antallet af fyringer i et børsselskab og sammenholder det blandt andet med medarbejdernes arbejds-tilfredshed.  Alle tallene putter han ind i sin hjemmebyggede algoritme, og på det grundlag danner han sig en idé om, hvorvidt den pågældende virksomhed er værd at investere i. Metoden har foreløbig givet Mariano Pardo solide afkast igennem 5 år, hvor han år efter år har slået det brede aktiemarked i afkast. Du kan se hele hans statistik via handelsplatformen eToro.

På daytrader.dk har vi haft mulighed for et eksklusivt interview med Mariano Pardo, hvor han også præsenterer nogle af tankerne bag sin strategi. Du kan se hele interviewet i videoen herunder.

Du kan automatisk kopiere de handler som Mariano foretager. Det sker via handelsplatformen eToro. Ovenstående interview er lavet i sponsorsamarbejde med handelsplatformen eToro. På daytrader.dk er vi meget begejstrede for samarbejdet, fordi det giver os mulighed for at få eksklusive interviews med en gruppe af meget dygtige, private tradere til stor inspiration for os selv og vores brugere.

Følgende video er en kort introduktion til, hvordan du kopierer tradere som Mariano og andre på handelsplatformen eToro.

eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD'er. Vær opmærksom på, at CFD’er er komplekse instrumenter, hvilket indebærer en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 68% af private investorer mister deres penge, når de handler CFD’er ved denne udbyder. Du skal overveje om du forstår, hvordan CFD’er virker, og om du har råd til at løbe risikoen for at miste dine penge. Historisk afkast er ikke ikke indikativ for fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år, og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutninger. Copytrading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission. Kryptovaluta er volatile produkter, der kan stige og falde over meget korte tidshorisonter, og derfor er de ikke egnede for alle investorer. Bortset fra handel via CFD'er, er handel med kryptoaktiver ureguleret og overvåges derfor ikke af nogen EU -lovgivning.

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • Populær