Find sommerens vinderaktier

Udgivet: 15. maj 2018

Det kan være svært at udvælge de bedste aktier. Men det behøver det ikke være.

Onsdag aften, 16. maj kl. 20, afholder daytrader.dk et gratis webinar, hvor den danske trader Peter Arendt fokuserer på “stockpicking” – hvordan man udvælger de bedste aktier, også i volatile tider, som dem vi har netop nu på aktiemarkedet. Samtidig får vi Arendt bud på, hvilke aktier som har potentiale netop nu.

Trader Peter Arendt gennemgår onsdag aften sine bud på forårets vinderaktier.

Du kan tilmelde dig det gratis webinar her

Arendt vil blandt meget andet kigge på:

AMBU
ALM Brand
Vestas
Pandora
Netflix
Teva
Aurora Cannabis

Med dette webinar sætter vi fokus på aktiemarkedet netop nu. Peter Arendt er professionel trader og risk-manager, og sidder hver dag og udvælger spændende aktier for sine kunder. Peter har en overraskende høj succesrate, og kan spotte gode muligheder i aktiemarkedet med sin unikke brug af tekniske indikatorer, der samtidig er relativ nem at forstå for menigmand.

I dette webinar vil Peter Arendt gennemgå flere aktuelle aktier og købskandidater, og han vil samtidig sige sin mening om, hvilke aktier man skal passe på i øjeblikket. Peter Arendt er kendt fra Millionærklubben på Radio 24/7 og bliver også hyppigt brugt som analytiker på Dagbladet Børsen.

Webinaret foregår Online, så alle kan være med fra computerskærmen hjemme i sofaen. Der kræves ikke andre forudsætninger end en interesse for børsmarkedet. Det er gratis at være med, og du kan selv bestemme, om du vil se det hele eller bare noget af webinaret.

Hvis du ikke har tid, kan du se webinaret i arkivet i dagene efter. Det kræver dog, at du er tilmeldt webinaret.

image_pdfimage_print
Del denne artikel