Kendt dansk daytrader kan nu kopieres på eToro

Udgivet: 16. oktober 2023

Den respekterede danske daytrader Anders Dall har levet godt af daytrading i de sidste 2,5 år, og nu har han besluttet sig for at gøre det lettere for andre at komme med på hans rejse.

Anders Dall har oprettet sig på handelsplatformen eToro, og det har den fordel, at alle nu kan kopiere hans handler 1-1. Det betyder, at man kan tage alle de samme handler, som Anders tager, på helt samme tidspunkt, da eToro giver mulighed for copytrading – altså at man kopiere andres handler.

Hvis du gerne vil kopiere Anders handler, kan du altså nu oprette dig på platformen, søge efter “andersdall” og klik “copy” inde på hans profil. Vær opmærksom på, at det er profilen “andersdall”, man skal kopiere, og ikke profilen “Lilu Invest”.

Anders Dall kan kopieres ved at søge efter “andersdall” på eToro.

Anders er allerede kommet godt fra start og tog sin første vindende handel i valutakrydset EURCHF i fredags, og det gav en gevinst på 0,26%. Han skriver selv i en opdatering, at hans mål er at opnå et konsistent, årligt afkast på +30% og opfordrer sine følgere til at give det tid til at udvikle sig.

Anders risikerer ca. 0,25% per handel, og for de fleste tradere vil det sikkert være en udfordring at opnå et så højt afkast, samtidig med at man holder risikoen lav, men Anders har også i år på en offentlig konto vist, at det ikke er noget problem for ham at opnå høje afkast. Over de seneste 8 måneder har han opnået et afkast på 45,51% – det kan ses på hans konto, som publiceres live på myfxbook. Nu vil han fortsætte handlerne og lade sig kopiere på eToro. Han har i år taget 564 handler på sin offentlige konto, og hitraten har været 58%, mens de vindende handler er større end de tabende.

For Anders startede det hele, da han i 2016 vandt en trading-konkurrence hos daytrader.dk. Det gav for alvor blod på tanden, og siden byggede Anders sin egen strategi, der nu er suppleret med den såkaldte Pipnotic-software udviklet af den engelsk/danske trader Sarid Harper.

For to et halv år siden droppede han sit job som sundhedshjælper og har siden da arbejdet professionelt som daytrader. Det har ført til, at han tredoblede sin løn, og strategierne bliver bare bedre og bedre.

En oversigt over Anders’ afkast i år fra Myfxbook.

Indskuddet har han forstørret ved hjælp af et såkaldt Prop trading-firma, og det betyder, at et afkast på 2-8% om måneden nu er rigeligt til, at Anders Dall både kan hæve en god løn hver måned og også kalde sig professionel trader. Det er dermed lykkedes for den danske daytrader at gøre noget, som meget få lykkes med – nemlig at leve af daytrading.

Vil du kopiere Anders’ handler, så kan du oprette dig på eToro og dermed tage de samme handler som Anders.

Ekstra Bladet har skrevet historien om, hvordan det lykkedes den danske Sosu-hjælper fra Herfølge at kvitte sit job og tredoble sin løn via daytrading.

Disclaimer:
eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og handel med CFD'er.

Bemærk venligst, at CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 51% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af ​​dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.
Del denne artikel