Kopier de bedste børshandlere i sommerferien. Sådan.

Udgivet: 19. juni 2018
Mange af de dygtigste børshandlere på eToro har lavet afkast på over 50% eller mere i de seneste 12 måneder.

Sommerferien nærmer sig, og det er ikke os alle sammen, der i den forbindelse får tid til at passe vores aktieportefølje.

Skal man ud at rejse, eller er man travlt optaget med familie og venner, så kan det give mening at overlade en del af sin investeringer til en dygtig børshandler, som kan handle for én, imens man selv slapper af. Derfor har vi igen i år holdt fast i traditionen på daytrader.dk og sammensat en portefølje med spændende børshandlere.

handelsplatformen eToro kan man kopiere succesfulde børshandlere helt automatisk. Nogle har lavet afkast på flere hundrede procent over de seneste 12 måneder. Andre har lidt mere moderate afkast, men kan til gengæld præsentere en lavere risikoprofil. Som bruger kan man både kopiere de pågældende tradere med store beløb, men også med små beløb helt ned til nogle få hundrede dollars, hvis man blot vil se, hvad såkaldt copytrading indebærer. Man kan også til enhver tid lukke alle sine handler og trække pengene ud igen.

Vi har på daytrader.dk sammensat to porteføljer med gode tradere, hvor vi har lagt vægt på, at der bliver handlet i mange forskellige markeder og instrumenter. Således, at man bliver eksponeret mod et større område og risikoen derved bliver lavere. De to porteføljer er opdelt i henholdsvis lmediumrisiko og højrisiko.

Hvis du vil se, hvordan man åbner en konto hos eToro og helt konkret kopierer de enkelte børshandlere, så kan du se to videoer nederst på denne side.
Porteføljer med medium risiko og medium afkast

Medium risikos porteføljen består af fem tradere fra Etoro, som formår at holde sin risiko lav til medium, men alligevel opretholder nogle virkelig fornuftige afkast. De fem tradere handler tilsammen næsten alt, hvad det finansielle marked har at byde på; Det være sig aktier, kryptovalutaer, valutapar, råvarer og indekser. Endvidere er porteføljen både bygget op omkring ”short-term” og ”long-term” tradere. Neden for kan man læse nærmere om de enkelte tradere, som indgår i porteføljen. Det skal dog siges, at det enorme bull marked som fandt sted i hele 2017 naturligvis har haft en stor påvirkning på mange af tradernes afkast, hvorfor de høje afkast hos ”long-term” investorerne måske ikke kunne være så repræsentativt for fremtiden. De fem tradere har dog alligevel, trods enormt svære vilkår i 2018, formået at opretholde fornuftige afkast for det indeværende år.

Jeppe Kirk Bonde: (afkast i de seneste 12 mdr.: 53%) Den danske ”long-term invester” Jeppe Kirk Bonde har størstedelen af sin portefølje bestående af aktier. Han analyserer kontinuerligt trends indenfor markeder, teknologi, politik og demografi, hvorefter disse bliver sammenholdt med fundamentale vurderinger for at træffe handelsbeslutninger. Jeppe Kirk Bonde havde i 2017 et afkast på hele 148%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 7,76% i 2018. Desuden bestræber han sig på at holde sin risiko lav. Vi har desuden skrevet en artikel specifikt om Jeppe Kirk Bonde og hans strategi som trader.

Albert Dietrich: (afkast i de seneste 12 mdr.: 23%) Den tyske trader Albert Dietrich handler for det meste valutapar, men han vælger også at diversificere sine handler med indekser og råvarer. Albert Dietrich er er swingtrader. Han laver gennemsnitlig 1 til 2 handler om ugen, og holder disse handler mellem få timer til en uge. Albert Dietrich havde i 2017 et afkast på 26,4%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 7,35% i 2018. Desuden holder Albert Dietrich sin risiko utroligt lav.

Philip Bell: (afkast i de seneste 12 mdr.: 55%) Phillip Bell ønsker at holde sin portefølje diversificeret. Dette sker ved handler i både kryptovalutaer, råvarer og valutapar. Phillip Bell bruger teknisk analyse til at træffe handelsbeslutninger, men holder dog samtidigt øje med, hvordan det fundamentale påvirker markedet. Phillip Bell havde i 2017 et afkast på 84,38%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 4,5% i 2018. Endvidere er det Phillip Bells mål at holde sin risiko lav.

Mindaugas Drezas : (afkast i de seneste 12 mdr.: 22%) Mindaugas Drezas er en trader fra Litauen, som bestræber sig på at minimere sin risiko ved at diversificere sin portefølje så meget som muligt. Han handler for det meste aktier, men tager også handler i kryptovalutaer, råvarer, indekser og valutapar, hvis den rigtige handel byder sig. Mindaugas Drezas havde i 2017 et afkast på 27,97%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 5,79% i 2018.

Henri Gustave D Caron: (afkast i de seneste 12 mdr.: 28%) Henri Gustave D Caron er fra Belgien og handler kun aktier. Han betragter sig selv som en ”long-term invester”. Han diversificerer sin portefølje ud fra de områder og sektorer, som han vurderer, har potentiale i fremtiden, herunder big data, artificial intteligence og gaming. Henri Gustave D Caron havde i 2017 et afkast på 43,16%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 5,39% i 2018. Ligesom de andre investorer i denne portefølje med medium risiko, viser statistikken, at han holder sin risiko lav.

>>>>>>>>> Alle ovenstående tradere kan kopieres på handelsplatformen eToro.

51% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

Daytrader.dk modtager betaling, for brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres siden.

Historiske resultater er ingen garanti for fremtidige afkast.

Portefølje med høj risiko og højt afkast

Højrisiko porteføljen består af fem tradere fra eToro, som tilsammen handler næsten alt, hvad det finansielle marked har at byde på. Kendetegnene ved disse tradere er, at de ikke er bange for at geare deres handler, hvilket selvfølgelig øger deres risiko, men dog også er blevet afspejlet i et højere afkast. Endvidere er porteføljen både bygget op omkring ”short-term” og ”long-term” tradere. Nedenfor kan man læse nærmere om de enkelte tradere, som indgår i porteføljen.

Wesley Warren Nolte: (afkast i de seneste 12 mdr.: 42%) Wesley Warren Nolte fra England handler for det meste aktier indenfor teknologiindustrien, hvilket desuden har været hans dagsjob i næsten 20 år. Endvidere er Wesley ikke bange for at geare sine handler, som selvfølgelig øger hans risikoprofil bestandigt. Wesley Warren Nolte er også fascineret af kryptovalutaer, og er ikke bleg for at tage handler i de produkter, hvis muligheden byder sig. Wesley Warren Nolte havde i 2017 et afkast på 66,99%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 7,29% i 2018.

Erik Bork: (afkast i de seneste 12 mdr.: 30%) Den danske swingtrader Erik Bork handler primært råvarer, valutapar og indekset DAX. Erik Bork træffer handelsbeslutninger ud fra teknisk analyse, og er desuden ikke bange for at geare sine handler. Erik Bork har siden sin start på eToro ikke haft en eneste måned med negativt afkast. Desuden er Erik Bork medejer af Daytrader.dk. Erik Bork har siden sin start på eToro i juni 2017 haft et afkast på 37.66%.

JannikMS: (afkast i de seneste 12 mdr.: 99%) Den tyske trader Jannik Maximilian Slodowitz holder sin portefølje diversificeret med teknologi-aktier, industri-aktier og ikke mindst kryptovalutaer. Han handler dog også råvarer, valutapar og indekser, hvis muligheden byder sig. Jannik træffer handelsbeslutninger ud fra både teknisk- og fundamentalanalyse, og er endvidere ikke bange for at geare sine handler. Jannik havde i 2017 et afkast på hele 278,39%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 7,49% i 2018.

Patricia Vanhede: (afkast i de seneste 12 mdr.: 50%) Patricia Vanhede fra Belgien handler for det meste valutapar og råvarer. Herunder EUR/USD, USD/NOK, guld og platin. Hun handler dog også indekser i form af DAX og S&P500, hvis den rigtige handel tilbyder sig. Desuden benytter Patricia sig af ETF’er, når hun handler i energibranchen. Patricia holder nøje øje med US dollar indekset samt USD/JPY, da hun ofte træffer handelsbeslutninger ud fra disse. Ligesom de andre tradere i højrisiko-porteføljen er Patricia heller ikke bange for at geare sine handler. Patricia Vanhede havde i 2017 et afkast på 133,28%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 31,45% i 2018.

Rolando Noria Leonardo: (afkast i de seneste 12 mdr.: 450%) Den mexicanske trader Rolando Noria Leonardo har sin portefølje bestående af aktier og kryptovalutaer. Rolando træffer primært sine handelsbeslutninger ud fra fundamentalanalyse, men lader sig dog også påvirke af teknisk analyse. Rolando er en stor kryptovaluta- og blockchain-entusiast, men lader det dog ikke ødelægge fornuften bag sine handler. Rolando er samtidig rimelig risikovillig, da han både handler kryptovaluta og geare sine handler med aktier. Dette er dog også blevet afspejlet i enormt høje afkast. Rolando havde i 2017 et afkast på hele 374,08%, og har indtil videre til dags dato, d. 1/6, et afkast på 55,58% i 2018.

>>>>>>>>>>>>> Alle ovenstående tradere kan kopieres på handelsplatformen eToro.

51% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge. Daytrader.dk modtager betaling, for brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres siden.


Hvis du vil se, hvordan du helt konkret åbner en konto hos eToro og efterfølgende kopierer en trader, så kan du se nedenstående videoer.

Kort videointroduktion til copytrading:

>>>>>>>>>>> Gå til eToro her

51% af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge. Daytrader.dk modtager betaling, for brokere, der er omtalt på siden. På den måde finansieres siden.

Lang videointroduktion til copytrading:

>>>>>> Gå til eToro her

Historiske resultater er ikke en garanti for fremtidige afkast. Ligesom alt andet børshandel indebærer copytrading naturligvis også risiko. Du bør kun handle med penge, du kan tåle at tabe, og du bør søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen. Du kan læse mere om eToro som handelsplatform her. Du er også altid velkommen til at kontakte vores support på daytrader.dk, hvis du er i tvivl om noget.

51%  af private mister penge ved at handle CFD hos denne udbyder. eToro er en såkaldt multi-asset platform, der tilbyder investering i både traditionelle aktier, kryptoprodukter og CFD’er.

Vær opmærksom på, at CFD’er er komplekse instrumenter, der indebærer en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearingsmuligheden. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge.

Kryptovaluta er volatile produkter, der kan stige og falde over meget korte tidshorisonter, og derfor er de ikke egnede for alle investorer. Ud over som CFD’er, er kryptovaluta ikke reguleret, og er derfor ikke underlagt EU-regulerede rammer.

image_pdfimage_print
Del denne artikel