Hørt i Radio 4: Sådan kopierer du Christian fra daytrader.dk

Udgivet: 11. marts 2021

Tirsdag kl. 13.05 stiller radioprogrammet Overskud på Radio 4 skarpt på temaet copytrading. I programmet fortæller Christian Jain Kongsted og Erik Bork fra daytrader.dk om mulighederne og risiciene ved at kopiere andres handler 1-1. Det handler både om, hvordan man helt konkret kopierer andre, samt om de psykologiske udfordringer ved selv at blive kopieret.

Christian Jain Kongsted er popular investor på eToro, har 325.000 følgere og kopieres af omkring 13.500 investorer. Dermed er han en af de mest kopierede på eToro. Han handler på platformen under navnet “CPHequities”. Du kan også kopiere Erik Borks nye account – her skal du søge på navnet stocktraderdk, når du er logget ind på eToro.

Du kan tjekke Christians profil ved at gå ind på eToro og søge på “CPHequities” i søgefeltet.

Christian Jain Kongsted fra daytrader.dk under et tidligere interview i radioprogrammet Millionærklubben.

Christian Jain Kongsted er dansker og har handlet på handelsplatformen eToro i fire år og har i denne periode skabt et afkast på ca. 200%, hvilket er mere end tre gange så højt som aktiemarkedet som helhed, målt ud fra verdensindekset MSCI World.

Handelsplatformen eToro er verdens største platform for social trading. Her kan du handle aktier, råvarer og valuta på egen hånd. Men du kan også bare kopiere andre. eToro har licens til at drive brokervirksomhed i Danmark og resten af EU.

Når du opretter dig hos eToro, skal du indsende nogle papirer, der dokumenter, hvem du er. Nøjagtigt ligesom hvis du ønsker en konto hos en almindelig dansk bank. Under processen kan du indsætte penge på din konto via kreditkort. Det er de penge, du vil investere for.

Christian handler under navnet CPHequities på eToro. Du skal derfor søge på CPHequities for at finde hans navn og portefølje. Herefter kan du kopiere hans handler 1:1. Du kan også finde andre spændende personer, du kan kopiere på eToro.

Når du har fundet Christian under navnet CPHequities, kan du trykke “COPY” på den store knap, der viser sig til højre for Christians navn. Nu vælger du, hvor mange penge, du vil satse. Og så er du i gang.

Du kan også kopiere Erik Borks nye account – her skal du søge på navnet stocktraderdk, når du er logget ind på eToro.

Herunder kan du se en video af, hvordan du kommer i gang med at kopiere.

 

Disclaimer:
eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og handel med CFD'er.

Bemærk venligst, at CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 51% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af ​​dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

Del denne artikel