Twitter kvidrer stadig trods hæshed

Udgivet: 11. november 2016

Af Peter Arendt, professionel trader

Den 4. oktober anbefalede jeg køb af twitter til 24 dollar. Denne anbefaling går ikke over i historiebøgerne som værende den bedste jeg har givet. For dagen efter faldt aktien til blot 19 dollar og nedturen fortsatte faktisk til et hidtidigt lavpunkt i 16 dollar. Til trods for dette fald er aktien stadig købsaktuel, og jeg er da heller ikke blevet stoppet ud af min købsanbefaling endnu. Således har jeg først stop for mit køb nede ved 13 dollar.

Aktien udviser på ny styrketegn og jeg har den derfor stadig på en liste over købskandidater med et potentielt stort gevinstpotentiale.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Bemærk at Twitter aktien ikke er for folk med sarte nerver. Aktien tager nogle voldsomme ture både op og ned. Dette skal du derfor være klar over inden du laver en investering i aktien.

Handelstrategi

Aktuel kurs er 18 dollar. Køb nu med target i 32 dollar. Læg salgs og tabsstop lidt under 13 dollar. Risk/Reward er dermed god.

Teknisk analyse

Twitter aktien fik et stort nyk nedad forleden, da det kom frem at flere købsinteresserede virksomheder var i gang med at trække sig. Der verserer dog fortsat rygter om, at der er virksomheder, der har interesse i at købe selskabet, hvorfor aktien nu ser ud til at genfinde lidt styrke.

Kom og hør Peter Arendt tale om sine handelsmetoder hos Saxo Bank den 16. november – gratis

Aktien har i godt et år bevæget sig sidelæns i det, der kan være ved at udvikle sig til en langstrangt bundformation – en såkaldt rund bund. Indtil videre har aktien ramt et lavpunkt ved 13 dollar. Dette lavpunkt ramte aktien i maj måned. Siden er det stille men stabilt gået op igen for aktien.

Selvom aktien har foretaget en stor nedadgående korrektion der indtil videre har resulteret i et nyt bundniveau i godt 16 dollar, så er aktien stadig købsaktuel på den lange bane.

Første mål og modstand i opadgående retning ligger på basis traditionel teknisk analyse ved toppe fra oktober måned sidste år i godt 32 dollar.

På basis af ugegrafen, så kan der fortsat være optræk til en bundformation og en ny op-trend. Således ligger bunden fra forleden i 16 dollar over den forrige bund – og all time low – i 13 dollar. Dette er første

De tekniske indikatorer peger igen op på basis af ugegrafen. Således er RSI begyndt at stige igen og den er over midten. Ydermere ser MACD ud til at afvise nedadgående test af midten.

twitter_uge
Twitter på en ugegraf

På basis af dagsgrafen nedenfor, fremgår det, at der er en del lufthuller i grafen i opadgående retning. Disse gab i grafen siger teorien om teknisk analyse lukkes på et tidspunkt. Første gab ligger ved kurs 19,65, mens det sidste gab ligger i godt 24 dollar.

På basis af dagsgrafen er der også lidt styrketegn at spore i de tekniske indikatorer.

Twitter på en dagsgraf
Twitter på en dagsgraf

arendt-mini

Denne analyse blev første offentliggjort på minagro.dk. Peter Arendt samarbejder med daytrader.dk. Han leverer analyser af aktier, forex og afgrødepriser. Se mere på Peter Arendts side : www.minagro.dk

image_pdfimage_print
Del denne artikel