Velkommen til Trading med Tom. Vigtig information

Udgivet: 6. november 2018

Du har skrevet dig op til Trading med Tom, og du kan nu se frem til 10 e-mail-lektioner, en omfangsrig e-bog og 3 underholdende webinarer med Tom Hougaard. Alle tre ting vil med garanti give dig et nyt syn på børsmarkedet og forhåbentlig gøre dig meget bedre til aktiv handel med værdipapirer.

Tom Hougaard er uden tvivl Danmarks mest kendte daytrader. Han optræder ofte i Millionærklubben på Radio24/7, og han er desuden aktiv med foredrag og kurser i aktiv børshandel rundt omkring i Danmark. Til dagligt bor han i England, hvor han arbejder som selvstændig spekulant og handler aktieindekser, valuta og olie i stor skala. På travle handelsdage kan hans samlede handelsvolumen overstige to milliarder kroner (250 mio pund) – bestående af positioner, der varer alt mellem få øjeblikke og nogle timer.

Tom Hougaard begyndte sin karriere i finansverdenen i 1997, først hos JP Morgan Chase, senere hos Financial Spreads og City Index. Tom arbejdede som Chief Market Strategist i Londons finanscentrum i næsten 10 år, før han begyndte at handle med egne midler.

I de følgende ti lektioner giver vi ordet til Tom Hougaard. Du skal blot læne dig tilbage i stolen og modtage og læse de e-mail-lektioner, som vi sender dig med få dages mellemrum. Det hele slutter af med 3 LIVE webinarer, hvor du kan stille spørgsmål til Tom, og hvor Tom Hougaard også har lovet at handle live direkte på markedet, imens han underviser. Dette er anden sæson af Trading med Tom her på daytrader.dk. Første sæson var både lærerig og særdeles underholdende, og det satser vi på også bliver tilfældet denne gang.

I nedenstående video præsenterer Tom Hougaard dette forløb:

Som beskrevet i ovenstående video, så består forløbet også af en e-bog og tre live webinarer af og med Tom Hougaard.

Du kan finde og downloade e-bogen her.

Hvad skal du gøre for at få invitation til LIVE-optagede webinarer med Tom Hougaard?

Få at modtage invitation til LIVE-optagede webinarer med Tom Hougaard skal du være tilmeldt forløbet Trading med Tom. Det er du allerede, for ellers ville du ikke kunne læse denne side. Dernæst skal du være tilmeldt handelsplatformen Markets og også have indsat midler til at handle for. Markets sponsorerer dette forløb, så det er muligt for dig at få gratis undervisning med Tom Hougaard. Nedenstående video viser, hvordan du åbner en konto hos Markets og også om, hvordan du handler hos Markets. Der er tale om en handelsplatform til aktiv handel med værdipapirer, såkaldt day trading. Du vil lære mere om denne form for handel i de efterfølgende email-lektioner og webinarer med Tom Hougaard.

Tilmeld dig evt. Markets med det samme ved at trykke her. Det tager et øjeblik.

Når du har oprettet et konto hos Markets og indsat midler, skal du give os besked via denne formular. På den måde får du tilsendt en invitation til LIVE-optagede webinarer med Tom Hougaard.

For at se med i de webinarer, hvor Tom Hougaard handler live og giver undervisning, skal du åbne en konto hos handelsplatformen Markets og give os besked. Du kan se, hvordan her.

DatoWebinarTilmelding
29. novemberSpot en trend og de skjulte mønstre i markedet.Se i arkiv
6. decemberOpdag et godt handelssignal og udnyt detSe i arkiv
11. decemberLive handel og psykologiSe i arkiv
10. januar 2019Se Tom handle LIVE#1Se i arkiv
22. januar 2019Se Tom handle LIVE#2Se i arkiv
EKSTRA: Åbent webinar:
26. novemberGennemgang af handelsplatformen Markets v. Andreas DamgaardGenseimage_pdfimage_print
Del denne artikel