Anders er professionel daytrader – sådan handler han

Udgivet: 6. december 2022

Det lykkes kun for ganske få. Men Anders Dall har gjort det, som mange læsere af daytrader.dk formentlig drømmer om: Han har sagt sit job op og lever nu af at daytrade.

For nogle år siden opsagde Anders Dall sit job om som sundhedshjælper og har nu tredoblet sin løn. Nu går der i gennemsnit 10.000 dollars ind på kontoen hver måned. Samtidig har han opnået en større frihed og fleksibilitet i sit liv, da han blandt andet har mulighed for at tage sit arbejde med sig, når han rejser.

Vejen frem til at kunne leve af daytrading har ikke været nem. Men nu handler han et gennemtestet og solidt system med stor succes.

I videoen herunder gennemgår Anders, hvordan han handler på en helt almindelig dag, i fredags d. 2. december.

Kort fortalt er Anders’ system er bygget op omkring nogle købs- og salgszoner, som han får skabt via softwaren Pipnotic, og så handler han, når prisen kommer op eller ned i zonerne og efterfølgende giver et købs- eller salgssignal. Softwaren, Anders benytter, er udviklet af den dansk-engelske trader og udvikler Sarid Harper.

Hitraten på Anders’ handler er omkring 65%. Principperne i systemet er lette at lære, men en del af Anders’ succes består også i, at han er meget disciplineret og god til at holde sig til sin strategi. En evne, som formentlig er afgørende for at få succes med trading.

Du kan lære mere om indikatoren, som Anders benytter ved at tilmelde dig det gratis forløb “Lær at handle valuta”: – her kan du også få en god rabat på indikatoren.

Forstå strategien i detaljer

Er du interesseret i at vide, hvordan Anders’ strategi fungerer i detaljer, kan vi anbefale at se den første video, Anders var med i hos daytrader.dk. Her beskriver Anders sin vej ind i trading-verdenen, hvordan han skaber zonerne, og hvornår han får et købs- eller salgssignal.

Tilmeld dig det gratis forløb “Lær at handle valuta” for at lære mere om Anders’ system og om Pipnotic-indikatoren.

 

 

 

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel