Fangede du ikke bunden i markedet? Her får du chancen igen.

Udgivet: 27. april 2020

Er du ærgerlig over, at du ikke fangede bunden i aktiemarkedet omkring den 23. marts, så du dermed er gået glip af den efterfølgende stigning på omkring 30%?

Måske har du stadig chancen for et stærkt afkast!

For hvis du hører til optimisterne på aktiemarkedet, så kan du stadig finde flere store, vel-konsoliderede virksomheder, der endnu mangler at mærke den luft under vingerne som mange andre har følt i de seneste uger.

Prøv vores gratis handelssignaler i aktier og valuta - LIVE Via Messenger-app

Det drejer sig for eksempel om Disney-koncernen, der kun er steget lidt over 20% fra bunden, og stadig mangler hele 50% stigning for at komme op på samme niveau, som før corona-krisen.

Disney er naturligvis først og fremmest ramt af nedlukningen af deres forlystelsesparker, men flere amerikanske analytikere er alligevel begyndt at undre sig over, at Disney-aktien stadig ligger tungt i indekset.

Det drejer sig ikke mindst om analytikeren Daniel Sparks, der skriver blog-indlæg for den velansete analyseportal The Motley Fool.

Daniel Sparks er samtidig den aktie-blogger i USA, der rangerer allerhøjst (nr. 1 blandt 7000 bloggere), når det kommer til præcision. Han har en succes-rate på hele 75% ifølge Tipranks, der måler, hvor rent analytikerne rammer i forhold til deres aktie-anbefalinger.

Daniel Sparks skriver om Disney-aktien:

”Der er mange grund til, at investorerne bør bevare optimistem omkring Disney. For det første på grund af koncernens nyeste og vigtigste initiativer, nemlig Disney+ og Hulu”.

Disney+ og Hulu er streamingtjenester, der er helt uafhængige af fysiske nedlukninger.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Disney+ blev lanceret den 12. november 2019 i Holland, USA og Canada, og allerede på førstedagen fik streamingtjenesten over 10 millioner abonnenter. Det er siden steget til 50 millioner, der kan lægges til de 30 millioner abonnenter, der kommer fra Hulu.

”Lige nu handles Disney til 17 gange indtjening, og det er et godt tilbud, for en medievirksomhed, der ejer nogle af verdens stærkste brands,” skriver Daniel Sparks og fortsætter ”Ganske vist står vi midt i en pandemi, og det er svært at forestille sig, at virksomheder, der afhængige af rejse-aktivitet og store forsamlinger, nogensinde vil komme sig igen. Men historien viser, at de typiske kommer over det.  Så selvom Disney aldrig vil blive helt den samme igen, så vil virksomheden sandsynligvis finde en stærk retning i en post-corona-verden”, skriver han og anbeler ”køb” af aktien.

Disney handles i skrivende stund i kurs 100. Kursmålet på Disney ligger i gennemsnit på 129 USD blandt amerikanske analytikere. Hos f.eks. handelsplatformen Markets kan du købe Disney med en gearing på 5 – hvilket vil sige, at dit afkast bliver femdoblet i forhold til den normale kursstigning. Det gælder dog også dit evt. tab!

Kursen på Disney set i forhold til det generelle aktiemarked målt i S&p500. Disney er den orangerøde kurs.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel