Kobber kan ligne en salgsmulighed lige nu

Udgivet: 25. april 2019

Privat trader Claus Munk Larsen er netop gået short i prisen på kobber i en kurs på 2.92192 USD. Han forventer, at prisen kan dykke helt ned til 2.33905 USD i første omgang.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Handlen sker på baggrund af nedenstående video-analyse af kobber, der er en opfølger på Claus Munk Larsens videoblog fra januar-måned. Dengang øjnede Claus Munk Larsen en shortmulighed i prisen på kobber, hvis prisen dykkede ned under en pris på 2.5671 USD. Det skete ikke i første omgang, men Claus Munk Larsen tror stadig, at prisen skal ned, og med den nuværende kurs, får han blot en bedre entry med en sund risk/reward på 1:5, fordi stop sættes i 3.02445 USD.

Hvis man lige vil se prisen an, kan man ifølge ClauS Munk Larsen også satse på, at kobber skal en smule højere op, nemlig op i 2.9329 USD, hvorved, at man får en endnu bedre risk/reward.

Claus Munk Larsen har fungeret som privat trader og blogger, siden han i 2016 blev kåret som årets bedste nye trader, da han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%.

Copper kan handles hos både Saxo Bank og Markets.

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. I denne videoblog fortæller 38-årige Claus Munk Larsen om sin udvikling som trader, og han offentliggør sine handler og analyser inden for råstoffer, indekser og forex. I sin videoblog ønsker Claus at give en hudløs ærlig beskrivelse af sit fortsatte arbejde med at blive sikker og profitabel trader i et presset familie- og arbejdsliv. Claus er inspireret at blandt andet Trade Empowered og Peter Arendts metoder.

Del denne artikel