Konkurrence: Er du Danmarks bedste nye trader?

Udgivet: 15. august 2017

Er du Danmarks bedste nye trader? Onsdag d. 22. november 2017 skyder vi den sidste del af Trading-eksperimentet 2017 i gang. Her skal eksperimentets deltagere dyste om, hvem der over de næste 30 dage kan få det højeste procentmæssige afkast.

Førstepræmien er et personligt mentor-forløb med den professionelle trader Peter Arendt til en værdi af 15.000 kr. Se mere om mentor-forløbet her.

Claus Munk Larsen vandt forårets trading-konkurrence og fik et mentorforløb hos Peter Arendt til en værdi 15.000 kr. I dag kan man følge Claus' handler i hans videoblog her på Daytrader.dk
Claus Munk Larsen vandt sidste års trading-konkurrence med et afkast på 95 pct. Præmien var et mentorforløb med Peter Arendt til en værdi 15.000 kr. I dag kan man følge Claus’ handler i hans videoblog her på Daytrader.dk

Det er gratis at deltage i trading-konkurrencen, så længe man har valgt en af Eksperimentets to handelsplatforme og foretaget et indskud.

For at være med skal man tilmelde sig eksperimentet her. Hvis man allerede er med i Eksperimentet og har foretaget indskud, så behøver man ikke foretage sig yderligere. Så er man automatisk med i konkurrencen. Det er dog helt frivilligt, om man ønsker at sende sit resultat ind.

Her er reglerne for trading-konkurrencen:

Tidsperiode: 22. november -21. december 2017, begge dage inklusive (22 handelsdage). Læs detaljer omkring dokumentation her.

Eftertilmelding: Man bør som udgangspunkt have tilmeldt sig Eksperimentet, åbnet en konto og sat penge ind inden 21. november. Vi tillader dog eftertilmelding frem til mandag d. 4. december. Man skal være fyldt 18 år for at deltage i Eksperimentet og/eller konkurrencen.

  1. Præmie: Et 3-måneders mentorforløb med den professionelle danske trader Peter Arendt  til en værdi af 15.000 kr. samt bøgerne “Aktiehandel og aktieanalyse” af Peter Arendt, og bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.
  2. Præmie: En foldecykel fra Holbergshus. Se mere her. Bøgerne “Aktiehandel og aktieanalyse” af Peter Arendt, og bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.
  3. Præmie: Bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.

Som noget nyt er der i år ekstra meget på spil, da vi har sat 100.000 kroner ind på en handelskonto og overladt en portefølje til en flok aber fra Asserbo. Baggrunden for dette er, at den amerikanske professor Burton Malkiel for omtrent 40 år siden udtalte, at “blinde aber, som kastede dartpile efter en avis’ finansielle sider, ville kunne udvælge en portefølje, som kan klare sig lige så godt som en, der var udvalgt nøje af eksperter”. Vi har valgt at tage professoren på ordet, og vi håber, at deltagerne i eksperimentet vil være med til at bevise, at mennesker stadig er bedst til at gennemskue finansmarkederne. Der er en boggave til de første 20, der sender dokumentation ind på, at de har haft et bedre afkast end aberne.

Man vil løbende kunne følge abernes portefølje her på daytrader.dk, og man vil også kunne se, hvordan afkastet er via Saxo Banks sociale platform Tradingfloor.

>>>Her kan du følge abernes portefølje

Ved hjælp af et trading-lykkehjul og rekvisitter som bananer og græshopper lykkedes det os at få aberne til at vælge en portefølje (klik for stort billede).
De rødhåndede tamariner fra Asserbo har fået ansvaret for vores portefølje, og de udvælger markederne ved hjælp af vores “trading-lykkehjul”.

Præmierne vindes af de personer, som har de højeste procentmæssige afkast i perioden, henholdsvis det højeste, næsthøjeste og tredjehøjeste afkast. Det faktiske afkast i kroner og øre er underordnet – kun det procentmæssige afkast tæller.

Aktivitet: Man skal i perioden have foretaget mindst 10 handler. (ændret per 21. november, tidligere 15 handler). Køb og evt. efterfølgende lukning af samme aktiv tæller for en enkelt handel. Der er altså tale om en handel straks, man har trykket på long/short-knappen. Den handel tæller ikke igen, når man lukker den.

Dokumentation: Alle deltagere i konkurrencen skal indsende dokumentation for deres afkast i perioden i form af et screendump. Vinderne skal give mulighed for, at vi kan verificere resultatet via handelsplatformen. Information om hvordan indsendelsen skal finde sted, vil der blive informeret nærmere om, når konkurrencen nærmer sig sin afslutning. Læs detaljer omkring, hvordan du dokumenterer her.

Platform: Man skal som udgangspunkt benytte de to platforme, som er med i eksperimentet, læs mere her. Ønsker man at deltage i forløbet med en anden platform, kan det godt lade sige gøre. I så fald koster det 3950 kr. Dette giver adgang til hele eksperimentet, inklusive alle webinarer, e-mail-lektioner og andre tilbud. Hvis man allerede er med i eksperimentet, er man velkommen til at skifte platform inden trading-konkurrencen begynder, men skiftet skal være gennemført inden den 21. november, når konkurrencen begynder, sådan at man kun handler på en enkelt platform igennem hele konkurrencen.

Førstepræmien er et mentorforløb med Peter Arendt til en værdi af 15.000 kr.

Indskud: Inden konkurrencen starter, har man mulighed for at justere, hvor meget man har på sin konto. Man kan altså enten sætte flere penge ind, eller trække penge ud, før konkurrencen begynder. Det procentmæssige afkast vil blive målt i forhold til kontoens samlede størrelse. Så snart konkurrencen er i gang, kan man ikke længere trække penge ud eller sætte penge ind. I så fald vil man udgå af konkurrencen.

Tvister og tvivlsspørgsmål: Trading-konkurrencen afholdes af daytrader.dk og alle tvister og tvivlsspørgsmål angående konkurrencen afgøres af en jury, som består af de to ejere bag sitet. Juryens beslutning kan ikke ankes.

Har du spørgsmål angående trading-konkurrencen, er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet herunder, på Facebook-gruppen Danske Daytradere – den hårde kerne eller skrive til os på support (snabel-a) daytrader.dk

>>>Tilmeld dig eksperimentet her

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel