Privat trader ramte perfekt handel i kobber. Nu går han aggressivt ind igen.

Udgivet: 1. juli 2019

I april måned offentliggjorde privat trader Claus Munk Larsen en video her på daytrader.dk, hvor han shortede kobber i en pris på 2.9219 USD. Claus kunne ikke have ramt sin handel mere rent. Få dage senere tog kobber nemlig et ordentlig dyk, og faldt helt ned i 2.5997. Nu er kursen steget lidt igen, men det får ikke Claus Munk Larsen til at ryste på hånden. I følgende video åbner han endnu en aggressiv short-position i kobber i en kurs på 2.71408 og med et target helt nede i  mindst 2.33812. Stop lægger han i 2.276111.

Få fart på dine investeringer med BULL & BEAR-certifikater fra Societe Generale: Klik her

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. Siden har Claus Munk Larsen fortsat sin trading-karriere og har især dyrket teknisk analyse og de såkaldte gartley-patterns og mere avancerede afarter af den tilgang.

Copper kan f.eks. shortes via handelsplatformen Markets.

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. I denne videoblog fortæller 38-årige Claus Munk Larsen om sin udvikling som trader, og han offentliggør sine handler og analyser inden for råstoffer, indekser og forex. I sin videoblog ønsker Claus at give en hudløs ærlig beskrivelse af sit fortsatte arbejde med at blive sikker og profitabel trader i et presset familie- og arbejdsliv. Claus er inspireret at blandt andet Trade Empowered og Peter Arendts metoder.

 

 

Del denne artikel