Succes med ny trading-teknik

Udgivet: 28. november 2016

Traderen Claus Munk Larsen spottede flere tekniske sammenfald i prisen på olie, og det har givet ham en smuk short-position i crude-oil. Se videoen om de mange potentielle handler, som man som privat trader stadig kan nå at komme med i. De tekniske mønstre har Claus lært via sit seneste online-kursus hos den amerikanske tradingkonsulent Trade Empowered.

Claus Munk Larsen vandt konkurrencen som årets nye trader i sidste sæson af Tradingeksperimentet under daytrader.dk, og han er desuden inspireret af trader Peter Arendt, hvor han har gennemført et mentorforløb. Claus er stadig under udvikling og stadig på jagt efter nye, effektive teknikker i sin trading.

 

Claus Munk Larsen
Claus Munk Larsen

Claus Munk Larsen blev kåret som årets bedste nye trader i 2016, hvor han vandt Tradingeksperimentet under daytrader.dk med en profit på 95,4%. I denne videoblog fortæller 38-årige Claus Munk Larsen om sin udvikling som trader, og han offentliggør sine handler og analyser inden for råstoffer, indekser og forex. I sin videoblog ønsker Claus at give en hudløs ærlig beskrivelse af sit fortsatte arbejde med at blive sikker og profitabel trader i et presset familie- og arbejdsliv. Claus er inspireret at blandt andet Trade Empowered og Peter Arendts metoder.

image_pdfimage_print
Del denne artikel