Timothy Sykes – trader og forretningsmand

Udgivet: 28. august 2018

Mange nye tradere har sikkert hørt om amerikaneren Timothy Sykes. Han er et fænomen på de sociale medier,  og når det gælder handel med penny stocks er Timothy Sykes sandsynligvis en af de mest kendte. Det skyldes en kombination af tilsyneladende gode handels-resultater, og en meget ivrig markedsføring af brandet bag ”Timothy Sykes”. I denne artikel fortæller vil lidt mere om baggrunden for trading-fænomenet Sykes.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Trading-karrieren begyndte i 1999, da den dengang kun 18-årige Sykes gik på high school i USA. Her overførte han 12415 USD til aktie-konto, og begyndte at handle penny stocks (aktier med lavt prisniveau). Få år senere – da han var fyldt 21 år – var beløbet vokset til 1,65 millioner dollars.

Timothy Sykes som han fremstiller sig selv på Instagram.

Op igennem 00’erne levede Timothy Sykes efter eget udsagn af sin trading, men i 2007 deltog han i et amerikansk reality-program kaldet Wall Street Warriors. I programmet havde Timothy Sykes en fanden-i-voldsk opførsel, og det gav ham mange fans. I årene efter skrev han en bog om trading, og opbyggede sit undervisningsite timothysykes.com og profit.ly

Siden har han optrådt i et utal af medier, blandt andet i CNN og Larry King Live, og han har opbygget en ekstrem velbesøgt instagram-profil, hvor han helt åbenlyst praler med sine penge. Her har han knap en million følgere. På Instagram lyder hans profiltekst således: ”Jeg har omdannet 12415 dollar til 4,6 millioner dollars, imens jeg har besøgt over 100 lande. I øjeblikket underviser jeg flere millionær-studerende, og jeg leder efter endnu flere dedikerede elever”.

inc.com har Timothy Sykes beskrevet sin penny stock-strategi på følgende måde:

”Min regel nummer ét i trading er altid at lukke mine tabende handler meget hurtigt. Det betyder intet om du har 15 års erfaring som trader, eller om du kun lige er startet – du kan altid tage fejl af en kursbevægelse. Hvis du køber en aktie eller shorter en aktie og den dernæst går mere end 5% imod dig, så skil dig af med papiret. Det tager kun en enkelt dårlig handel at fjerne din fortjeneste, så ha’ den tanke liggende i baghovedet hele tiden. Regel nummer to er, at det findes gode selskaber og dårlige selskaber. Men bare fordi et firma er dårligt, betyder det ikke, at du ikke kan tjene penge på det,” forklarer Timothy Sykes.

Omkring sin tidshorisont svarer han i samme interview:

”Jeg holder min handler fra nogle få timer til flere dage. Mit mål er at tjene mellem 20 og 40% af mit indskud. Som regel er den volumen, jeg køber ind, på op til 10 millioner aktier om dagen. Jeg handler med en meget lille konto, fordi jeg underviser. Jeg ønsker ikke at være for stor i markedet. Jeg trader som om, at jeg er en af mine studerende. Hvert år går jeg tilbage til udgangsbeløbet på 12.000 dollars og forsøget at få det til at vokse. I år startede jeg dog med 100.000 dollars, og jeg er nu oppe på 220.000 dollars, så jeg har vist mine studerende, hvordan man fordobler sit oprindelige indskud på en periode på syv måneder, selvom aktiemarkedet har været fladt. Sidste år lavede jeg 800.000 dollars”.

Er du interesseret i Tymothy Sykes strategier? Du kan læse mere om hans undervisning her.

Der er ingen tvivl om, at Timothy Sykes er en god marketing-mand. Men er han også god til at trade? I 2008 besluttede Sykes at lægge sine handler åbent frem. Det skete via covestor, hvor man kunne følge de succesfulde traderes handler i realtid. Ifløge Wikipedia startede Timothy Sykes igen med 12415 USD. (samme beløb, som da han studerede) Efter to år på platformen, havde han omdannet pengene til 90368 USD, og var den investor med det højeste afkast.

I dag er det dog ingen hemmelighed, at Timothy Sykes tjener mindst lige så meget på sin branding og undervisning, som han gør på sin trading. Hvis du har erfaring med Timothy Sykes undervisning, må du meget gerne efterlade en kommentar under artiklen.

Sykes far i privatfly omgivet af dollars. Fra Timothy Sykes instagram-profil.
image_pdfimage_print
Del denne artikel