Kan du blive profitabel børshandler på 80 dage?

Udgivet: 20. august 2016
Mange husker sikkert filmklassikeren Bossen og Bumsen fra 1983. Her vædder et par rigmænd på, om de kan gøre den hjemløse Billy til super-spekulant i løbet af nogle måneder. Det lykkes. Nu prøver daytrader.dk eksperimentet i en moderne udgave.
Mange husker sikkert filmklassikeren Bossen og Bumsen fra 1983. Her vædder et par rigmænd på, om de kan gøre den hjemløse Billy til super-spekulant i løbet af nogle måneder. Det lykkes. Nu prøver daytrader.dk eksperimentet i en moderne udgave.

Kunne du tænke dig at blive meget bedre til at spekulere i værdipapirer? Ønsker du et globalt overblik over verdens økonomiske tilstand? Har du kigget lidt på teknisk analyse af kursgrafer – eller måske bare hørt om andre, der har succes med det? Drømmer du om at kunne tjene penge i et faldende marked?

Daytrader.dk sætter nu gang i anden sæson af vores meget populære Tradingeksperiment, hvor vi lader en række professionelle børshandlere og markedsanalytikere hjælpe dig med at blive bedre på børsmarkedet. Sidste år endte den bedste deltager med en profit på over 90% efter at have fuldført Tradingeksperimentet. Samtidig gav vores deltagere karakteren 9,3  i snit ud af 10 mulige for hele forløbet.

I dette års udgave af Tradingeksperimentet har vi samlet et nyt hold af kompetente eksperter, så du kan lære det sidste nye om markedet, imens du sidder hjemme i din lænestol. Det drejer sig blandt andre om:

 • Peter Garnry , Head of Equity Strategy hos Saxo Bank,
 • Ole S. Hansen , Head of Commodity Strategy hos Saxo Bank,
 • Peter Arendt, commodity trader hos minagro.dk
 • Kim Cramer, teknisk analytiker, Saxo Bank. Alle har mange års erfaring fra børsmarkedet og har oplevet både op og nedture i verdensøkonomien.
 • Du vil desuden få adgang til at lytte med på Saxo Banks morning-calls.

Du kan se en oversigt over forløbet, med alle webinarer og arrangementer her

Som noget helt unikt vil du desuden opleve et live-webinar med den svenske trader Andreas Hurtig. Andreas er profitabel privat trader, og han styrer til dagligt hjemmesiden daytrading.se. Andreas Hurtig er desuden officielt indehaver af verdens tredjehøjeste intelligenskvotient, så der er lagt op til et yderst spændende webinar om effektive tradingmetoder fra et svensk udgangspunkt.

Ole Hansen

Ole S. Hansen , Head of Commodity Strategy hos Saxo Bank, vil være blandt oplægsholderne.

Hovedformålet med Tradingeksperimentet er, at vi på daytrader.dk vil prøve at gøre helt almindelige danskere til profitable børshandlere i løbet af kun 80 dage. Eksperimentet er helt gratis at deltage i, hvis du handler igennem en af de handelsplatforme, der sponsorer forløbet (ellers koster det 3.950 kr at være med). Det vil bestå af en række webinarer, hvor du får undervisning af professionelle tradere – både fra Danmark og fra udlandet.

I de sidste 30 dage af eksperimentet får du mulighed for at sende din handelsstatistik ind til os (dette er dog frivilligt). Du deltager nu i kapløbet om at blive eksperimentets mest profitable trader! Der er ingen krav om, at du følger med hele tiden. Du kan gå til og fra forløbet præcis som du selv ønsker det.


Tradingeksperimentet blev skudt i gang ved en kickoff-event hos Saxo Bank den 16. november. Du kan læse om eventen her. Selvom du ikke nåede med til denne event, kan du sagtens nå at være med i Eksperimentet. De mange live webinarer løber frem til og med januar-måned.

Kickoff af Tradingeksperimentet 16. november hos Saxo Bank i Hellerup. Man kan stadig nå at melde sig til Eksperimentet og få adgang til live webinarer og meget andet.
Kickoff af Tradingeksperimentet 16. november hos Saxo Bank i Hellerup. Man kan stadig nå at melde sig til Eksperimentet og få adgang til live webinarer og meget andet.

Du kan se det foreløbige program her. Der kan blive flyttet rundt på navne og datoer undervejs, men nedenstående program giver et godt overblik over, hvad du kan forvente:

TidspunktWebinarInfoTilmeld
Uge 46 / 16. nov.Launch-aften hos Saxo Bank i København
Uge 47Webinarer om tradingplatformene
Uge 48Hvad er CFD-tradingSaxo Bank
6. decemberdeadline, Trofæ-konkurrence#1Læs mere
Uge 49Teknisk analyse Peter Arendt, Minagro.dk
Uge 50Teknisk analysePeter Arendt, minagro.dk
20. decemberdeadline, Trofæ-konkurrence#2Læs mere
Uge 1Hvordan vælger man de rigtige aktierPeter Garnry, Saxo Bank
3. januardeadline, Trofæ-konkurrence#3Læs mere
Uge 2Handelsstrategier for råvarerOle S. Hansen, Saxo Bank
Uge 3Teknisk analyseKim Cramer, Saxo Bank
Uge 4Teknisk analyseKim Cramer, Saxo Bank
Uge 5Min tradingmetodeAndreas Hurtig, daytrading.se
17. januardeadline, Trofæ-konkurrence#4Læs mere
Uge 5SurpriseSurprise
uge 6-8Vinder kåresdaytrader.dk

Over de sidste 30 dage kører vi en trading-konkurrence, som det er frivilligt at deltage i. Du kan læse mere om konkurrencen her

Alle webinarer optages, så du kan se dem senere.

Tradingeksperimentet består af følgende:

Tilmeldingsperiode:

 • Ca. 40 dages indledende tilmelding. Når du har registreret dig, får du i ventetiden gratis e-bog samt en række mails, der klæder dig på til selve forløbet.

Start på de 80 dage:

Eksperimentet er omtalt i finansavisen Børsen.
Det første Tradingksperiment under daytrader.dk blev omtalt i finansavisen Børsen.

Eksperimentet går nu i gang. Det består af følgende:

 • Launch-event i Saxo Banks hovedkvarter i Hellerup
 • Mindst 11 live webinarer

Efter 50 dage:

 • Konkurrencen går i gang. (Det er frivilligt at deltage i konkurrencen). I denne periode fortsætter undervisningen, men deltagerne bliver tilbudt at indsende deres tradingresultater løbende. Hvis du ikke har lyst til at indsende dine resultater, følger du bare undervisningen som hidtil.

Efter 80 dage:

Forhåbentlig er mange af deltagerne nu profitable. Vinderen – den trader, der har haft det højeste procentmæssige afkast i de sidste 30 dage – udråbes.

Præmier:

 1. Præmie: Et 3-måneders mentorforløb med den professionelle danske trader Peter Arendt samt bøgerne “Aktiehandel og aktieanalyse” af Peter Arendt, og bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.
 2. Præmie: Bøgerne “Aktiehandel og aktieanalyse” af Peter Arendt, og bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.
 3. Præmie: Bogen “Daytrader” af Erik Bork og Christian Kongsted.

Har du lyst til at være med? Du kan tilmelde dig her.

Typiske spørgsmål:

Hvilke handelsplatforme benytter I til eksperimentet?

Du kan læse mere om de to handelsplatforme, vi benytter her: Vælg handelsplatform

Hvor meget skal jeg indsætte på handelsplatformene?

Minimumsbeløbet hos Saxo Banks traderplatform er 10.000 kroner.  Eksperimentets anden platform, Markets.com, accepterer et væsentligt mindre indskud. Her kræves dog minimum 300 USD i indskud, hvis man ønsker at være med i Tradingeksperimentets lukkede webinarer. De penge du indsætter er dine egne, som du kan bruge til at handle for.

Kan jeg deltage med andre platforme end de nævnte, eller med en demokonto?

Ja, men det er kun gratis med de ovennævnte platforme. Ellers koster kurset 3.950 kr. Er du interesseret i denne mulighed, så kontakt os på support[snabel-a]daytrader.dk. Hvis du kører med en demo-konto, kan du godt deltage i selve undervisningsdelen ved at betale, men du kan ikke deltage i de sidste 30 dages konkurrence, hvor vi finder den bedste trader. Her skal man handle med en live-konto.

Hvordan kan dette eksperiment være gratis at deltage i?

Når selve eksperimentet går i gang, skal du have indsat penge på en af de handelsplatforme, der bruges under eksperimentet. Pengene er dine egne, som du kan bruge til at handle for. Det er handelsplatformen, der sponsorerer hele forløbet. Derfor kan det blive gratis for dig at deltage. Se i øvrigt Terms & Conditions nederst på siden.

Hvis du ikke ønsker at benytte de pågældende platforme, kan du stadig være med i størstedelen af eksperimentet. I så fald koster det 3950 kroner at deltage. Skriv til support[snabel-a]daytrader.dk for at høre mere om betaling. Skriv “betaling” i mailens subjekt-felt. Hvis du vælger denne mulighed, kan du handle på en demo-konto med “papirpenge”, eller du kan vælge at fortsætte med den handelsplatform, du allerede bruger. Du kan dog ikke være med i eksperimentets sidste del, selve konkurrencen, hvis du handler på en demo-konto. For at vinde kræves det, at man handler med rigtige penge.

Hvem kan være med?

Alle med interesse for handel med værdipapirer. Du skal blot opfylde visse alders- og indkomstkrav mv. Kravene defineres af lovgivningen og af handelsplatformene, der vil fortælle dig, hvad du skal gøre, hvis du ikke umiddelbart opfylder kravene.

Hvad vil man lære?

Du vil lære om teknisk analyse af kursgrafer samt hvordan makroøkonomien styrer de store indekser og aktier. Du vil også komme rundt om alle de basale begreber såsom at ”købe” og ”sælge markedet”, gearing, CFD-kontrakter, futures etc. Over perioden på de 80 dage vil du lære en lang række strategier, som benyttes af de professionelle tradere i forløbet, og du vil også blive i stand til selv at udvikle og teste dine egne strategier og få nogle gode råd til, hvordan du bliver profitabel som børshandler.

Klip fra webinarer fra forrige sæson af Tradingeksperimentet kan ses i denne video:

Hvilken tidshorisont handler man på?

Der vil være tale om handel på kort og mellemlang sigt. Det vil sige, at handlerne typisk foregår fra timer til dage og få uger, men du kan også bruge undervisningen som inspiration til at komme ind i mere langsigtede investeringer. Det er ikke nødvendigvis en risiko, at aktiemarkedet er faldende. Du vil blandt andet også lære, hvordan du kan tjene penge i et faldende marked.

Hvornår foregår undervisningen?

Undervisningen finder sted over internettet – for eksempel via konference-modulet, GoToWebinar. Du får mail-invitationer i god tid, inden hvert live-forløb går igang. Under webinaret kan du som deltager stille skriftlige spørgsmål  til den trader eller ekspert, der underviser. Undervisningen vil typisk ske om aftenen, hvor folk er kommet hjem fra arbejde og har tid. Undervisningen optages, så man kan se eller gense forløbet senere. Der er ingen krav om, at du følger med hele tiden. Du kan gå til og fra forløbet præcis som du selv ønsker det.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Der er tale om trading, der kan indebære en risiko. Det er derfor meget vigtigt, at du kun handler for penge, du kan tåle at tabe. Det er også meget vigtigt, at du følger de råd og den vejledning, der gives undervejs i forløbet. De gearede handelsprodukter, som er beskrevet i dette kursusforløb, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance i visse tilfælde. Du skal ikke handle for penge, som du ikke har råd til at tabe. Enhver brug af oplysninger i forbindelse med undervisning, eksempelvis konkrete investeringer eller trades som følge af indholdet, er på egen risiko.

Hvis jeg har flere spørgsmål, hvor skal jeg så stille dem?

Meld dig ind i vores Facebook-gruppe og stil spørgsmålet der: https://www.facebook.com/groups/danskedaytradere/ – så får andre også glæde af svarene. Du kan også skrive til os på support[snabel-a]daytrader.dk.

Du kan tilmelde dig her.

 

Terms & Conditions:
Det er ekstremt vigtigt, at du følger rådene fra vores professionelle tradere samt de beskeder, som vi sender dig undervejs i dette forløb. Vi skal arbejde med gearede investeringer, hvor det er muligt både at “købe” og “sælge” markedet, så du skal handle med forsigtighed, og KUN bruge penge, du kan tåle at tabe. Der er INGEN garanti for, at du kan blive profitabel, men vi vil gøre vores bedste for at undervise dig.

De gearede handelsprodukter, som bliver handlet i dette forløb, er ikke egnede for enhver. Det er muligt, at tab kan overstige din kontobalance. Du skal ikke handle for penge, som du ikke har råd til at tabe, og du bør søge rådgivning, hvis du ikke forstår risikoen.

For at være med i tradingeksperimentet skal du bruge de handelsplatforme, der sponsorer forløbet. Hos Saxo Bank kræves 10.000 kroner i indskud. Hos Markets skal man indsætte min. 300 USD for at være med i Tradingeksperimentets lukkede webinarer. (ellers koster det 3.950 kr at være med). 

Del denne artikel