Kim ramte aktieraketten og scorede præmien på 15.000 kroner

Udgivet: 9. marts 2022

En lille indsats på nogle få euro i den helt rigtige aktie, har nu gjort Kim Eriksen fra København 15.000 kroner rigere. Med satsningen er han nemlig blevet vinder af første runde af Daytrader.dks konkurrence ”Ram en raket”, der blev afsluttet den 28. februar, og nu løber igen.

”Jeg er meget overrasket, for jeg troede ikke, at en stigning på 82% var nok til at vinde. Men det er jo rigtig fedt,” siger Kim Eriksen, da daytrader.dk ringer ham op med den glade nyhed. (se videointerview med Kim nederst her på siden).

Kim, vinder af Ram en raket, 1. runde.

I forsøget på at vinde konkurrencen ledte Kim Eriksen efter 5 aktier med høj beta. Det vil sige, at deres aktiekurser bevæger sig kraftigere end resten af markedet generelt. På den måde håbede Kim Eriksen at være heldig, og det var han!

Et af valgene faldt nemlig på virksomheden Digital World Acquisition, som han købte for nogle få euro i kurs 49,29 og solgte igen efter et par uger til kurs 89,71!

”Jeg havde store overvejelser omkring, hvornår jeg skulle sælge igen, men da fortjenesten røg over 80% tænkte jeg, at nu stopper jeg. Og det var heldigvis på det rigtige tidspunkt,” fortæller han.

Digital World Acquisition i perioden, hvor Kim købte

Kim Eriksen er bygningsingeniør, men venter lige nu på at starte på sit nye job, og det har givet ham mere tid til investering og trading.

”Jeg bruger blandt andet Sarid Harpers indikator til at handle valuta, men også til at finde de rigtige tidspunkter at købe og sælge aktier,” siger Kim Eriksen, der deltog i det gratis valutaforløb med Sarid Harper sidste forår hos daytrader.dk. Forløbet har blandt andet givet Kim Eriksen et indblik i købs- og salgslikviditeten i markedet.

Derudover er Kim Eriksen også interesseret i langsigtet investering. Den store succes med Digital World Acquisition og præmien på de 15.000 kroner, har dog givet Kim Eriksen blod på tanden til at prøve igen. Han deltager derfor også i næste runde af ”Ram en raket”, hvor præmien er en iPad Pro til den af deltagerne, der fanger det aktiv, der stiger mest i perioden. Læs mere om konkurrencen her. Den nye runde løber frem til 30. april.

image_pdfimage_print
Del denne artikel