Lær at handle valuta og andet – med stærk indikator

Udgivet: 9. april 2021

Sarid Harper er valutahandler og programmør, og han har igennem de seneste ni år udviklet en række værktøjer til valutahandel, som hjælper tradere verden over til at opnå bedre resultater. Nu er han klar til at præsentere Danmark for sine værktøjer, og vi har på daytrader.dk indgået et samarbejde med Sarid. Hans mission er at lære danskerne – lige fra begyndere til mere øvede – at forstå valutamarkedet bedre.

>>>Læs mere om forløbet, og tilmeld dig her

Sarid Harpers system kan også bruges til mange andre markeder, lige fra aktiemarkederne, til kryptovaluta- og råvaremarkederne. Så dette forløb kan følges af alle, som gerne vil blive klogere på, hvordan finansmarkederne af alle slags fungerer, og hvordan man kan opnå bedre resultater.

Sarid Harper

I denne række af webinarer kan du lære Sarids system. Samtidig vil der i forløbet være en række andre webinarer med eksperter fra daytrader.dk, som gør dig bedre rustet til at forstå valutamarkederne. Vi gennemgår alt fra bunden. Vi indleder med en gennemgang af brokeren Markets og handelsplatformen MT4, som benyttes igennem hele forløbet. 

Som deltager modtager du desuden en gratis prøve på en af Sarids vigtigste indikatorer i nogle måneder. Den kan bruges til at spotte handelsmuligheder i markedet og viser dig strukturen i valutamarkedet, men kan som nævnt også bruges på andre markeder.

Hele forløbet inklusive Sarids indikator og alle webinarerne er gratis for kunder hos Markets. Du kan dog godt følge med i emailforløbet og se de første webinarer, forinden du bliver kunde hos Markets, hvis du gerne lige vil tjekke, om det hele er noget for dig. Du kan læse vores anmeldelse af Markets her.

For at få adgang til indikatoren og alle webinarerne med Sarid kræves det altså, at man enten er, eller opretter sig som kunde hos Markets, og indbetaler penge på sin konto. Man skal også være aktiv med et par handler.

De penge du indsætter, er dine egne og du kan altid kan trække dem ud igen, når du ønsker. Forhåbentlig med profit 😉

>>>Læs mere om forløbet, og tilmeld dig her

Herunder kan du se en oversigt over webinarerne:

Titel på webinarOplægsholderBlev afholdtSlidedeckSe webinar
Sådan kommer du i gang med MarketsGense webinar
Forstå strukturen i valutamarkedet med nyt værktøjChristian Jain Kongsted20. apr-21. kl. 20:00Gense webinar
De basale begreber i valutahandelErik Bork26. apr-21. kl. 20:00Download slidesGense webinar
Valutamarkedets anatomi (engelsk)Sarid Harper6. maj-21. kl. 20:00Kun for tilmeldte
Introduktion til købs- og salgszoner (engelsk)Sarid Harper12. maj-21. kl. 20:00Kun for tilmeldte
Spot de gode muligheder i markedet lige nu: Valutahandel i praksis (engelsk)Sarid Harper19. maj-21. kl. 20:00Kun for tilmeldte
For at se webinarerne med Sarid Harper skal du være med i forløbet "Lær at handle valuta" og bruge handelsplatformen AvaTrade

 

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel