Ethereum trykker proppen af champagneflasken

Udgivet: 14. december 2017

Champagnepropperne er i den grad blev skudt af i krypto-markedet siden i søndags, hvor bitcoin kom på børsen i form af en såkaldt future. Bitcoins nærmeste rival, Ethereum, er næsten fordoblet i værdi på kun 4 dage og ligger lige nu omkring 751 USD, hvilket er ny all time high.

Har du lyst til at handle ethereum, bitcoins og andre kryptocoins? Vi samarbejder med en handelsplatform, hvor du kan spekulere i prisudviklingen på Bitcoin Future, Ripple, Litecoin og Ethereum samt mange flere

Du kan danne dig din egen mening om markedet og gå enten kort eller lang i f.eks. bitcoins via MarketsX Handelsplatformen.

Platformen er godkendt af de europæiske tilsynsmyndigheder, og du kan derfor trække evt. overskud ud til danske banker.

Ethereum bygger på samme grundprincip som bitcoin-teknologien, men Ethereum er nyere og prøver at gøre op med de fejl og mangler, der er ved bitcoin. Ethereum er en open source blockchain, der ikke kun kan håndtere virtuelle mønter, men som også kan bruges til at udveksle alle former for kontrakter, for eksempel skøder, data om ophavsret osv. osv. Det gør Ethereum særdeles avanceret.

Ethereum (Ether) handles stadig ikke som future, men den kan meget snart komme i søgelyset blandt de store børser. Nogle eksperter mener, at Ethereum på den baggrund kan få samme vilde kursudvikling som bitcoin.

En anden krypto-coin, der er kommet i fokus i de seneste dage, er Litecoin. Prisen på Litecoin er gået fra 88 USD til 350 USD på kun fire dage.

Du kan spekulere i prisudviklingen på både ethereum, litecoin, bitcon og flere andre hos Markets. Hvis du rent faktisk ønsker at eje de enkelte krypto-valutaer, kan du for eksempel gå til coinbase. Her skal du dog være opmærksom på, at der er ventetid, og at danske banker kan blokere for tilbageførslen af dit eventuelle overskud. Du skal også være opmærksom på, at krypto i øjeblikket svinger meget, og det bør du tage højde for i din risikohåndtering.

Oversigt over artikler om kryptovaluta:

>>> Handelsplatform til at handle kryptovaluta
>>> Daytrader.dk's foretrukne kryptovaluta
>>> Bitcoin eller Ethereum?
>>> Køb Ripple (XRP)
>>> Køb Ethereum (ether)
>>> Køb NEO
>>> Forstå bitcoin på 5 minutter
>>> Invester i kryptovaluta via profitable tradere
>>> Køb bitcoin - sådan gør du
>>> Køb Stellar Lumens
>>> Køb Bitcoin Cash
>>> Køb Ethereum Classic (ETC)
>>> Køb Cardano ADA
>>> Køb EOS
>>> Køb DASH
>>> Kryptotrader viser vejen: 330% aflast i kryptovaluta


image_pdfimage_print
Del denne artikel