Investering i bitcoin og andre kryptovalutaer

Udgivet : 04 December 2017

Der er mange muligheder for at investere i krypto-valuta. Den hurtigste og mest simple måde består i at spekulere i prisudviklingen. Det kan gøres hos nedenstående platforme.


Investering i bitcoins og andre krypto hos eToro
Hos handelsplatformen eToro kan du handle bitcoins over for amerikanske dollar. Kontrakten hedder BCT, og der er tale om en form for kontrakt, der ikke er gearet. Det vil sige, at din gevinst eller dit tab afspejler den procentuelle ændring i kursbevægelsen 1:1. Investerer du for eksempel 10.000 kroner og stiger papiret dernæst 5%, så har du tjent 500 kroner. Hos eToro betaler du ingen overnight fee ved køb af bitcoin.
Hos eToro er det muligt at copy-trade. Det vil sige, at du kan kopiere andre traderes handler automatisk. Hvis man ikke selv ønsker at bevæge sig ud og ind i kursen efterhånden som den stiger og falder, kan man derfor blot kopiere andre tradere, der hidtil har handlet med succes.

Hos eToro kan du blandt andet investere i:

Bitcoin – den klassiske valuta
Ethereum – Teknologien, der kan blive en verdenscomputer
Ripple – Teknologien, der arbejder med hurtig valutaoverførsel
Litecoin – den lynhurtige udfordrer til Bitcon
NEO – Asiens svar på Ethereum

…. og flere andre…

Hos eToro kan du også investere i  blandt andet ether, ether classic, ripple, litecoin, dash og bitcoin cash, og du kan desuden også shorte dem alle, hvis du tror på, at markedet skal nedad. Du kan også læse artiklen: Kan jeg stole på min handelsplatform?

>>>>>>>>>> Åbn konto hos eToro


Investering i krypto med gearing

Kryptovalutaerne bevæger sig hurtigt op og ned, men hvis du alligevel synes, at det hele går for langsomt, så kan du geare din investering. Hvis du geare din investering, kan du tjene (eller tabe) 5 gange så meget som normalt, når kursen bevæger sig op og ned. Denne metode henvender sig særligt til daytradere.

Du kan geare dine kryptoinvesteringer hos:

Handelsplatformen Plus500 – Her kan du købe/sælge CFD’er på underliggende finansielle instrumenter som kryptovaluta. Nærmere bestemt bitcoin, ethereum, litecoin, ripple og IOTA.

(Disclaimer “80.6% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge”)

Handelsplatformen Pepperstone – Her kan du geare bitcon, ethereum, litecoin og dash helt op til 5 x.

Handelsplatformen Plus500 er et af de få regulerede handelsplatforme, hvor du kan handle IOTA, der er en meget spændende kryptovaluta, der måske kan få et meget stort år 2018. (læs evt. mere her) Samtidig kan du hos plus500 også handle bitcoin, ethereum, ripple, litecoin og ripple. IOTA er gearet 1:2 hos Plus500, og det betyder, at eventuelle gevinster fordobles. Det samme gør tab naturligvis også. Du skal dog være opmærksom på, at en kontrakt hos Plus500 kun løber i ganske få dage. Hvis du kun ønsker gearing i de største og gængse kryptovalutaer, kan du også vælge Pepperstone, hvor gearingen er 1:5. Her er der IKKE tale om korte kontrakter, hvilket gør Pepperstone til en mere seriøs handelsplatform for den aktive trader.

De gearede produkter er ikke egnet til langsigtet investering, da overnigh fee er relativt høje, men de kan bruges til den risikovillige investor, der gerne vil have ekstra fart på sine investeringer. Når gevinsten kan blive stor, skal man naturligvis være opmærksom på, at tabet også kan blive tilsvarende stort.  (Disclaimer: Din kapital er i fare)

>>>>>>>>>>>>>> Åbn konto hos Pepperstone

Investering i bitcoins hos Coinbase og Binance
Hvis du ikke ønsker at spekulere i prisudviklingen, men i stedet ønsker at eje bitcoins eller anden krypto, er processen lidt mere besværlig. Her tilbyder for eksempel Binance en wallet, hvor du kan handle en stort udbud af mange mindre kryptovalutaer. Læs vores anmeldelse af Binance her. Du kan dog kun bruge bitcoins til at handle med (hverken kroner, dollars eller euro), og derfor skal du først finde et sted at veksle dine kroner om til bitcoins. Det kan du for eksempel gøre hos Coinbase, hvorefter dine bitcoins kan overføres til Binance. På den måde kan du handle. Når du åbner en konto hos Coinbase eller Binance skal du indsende pas og identitetspapirer. Hos Coinbase skal du dernæst lave en test-overførsel af valuta til Coinbase. Det tager typisk nogle dage. Hos Coinbase kan du købe bitcoin, ether og litecoin uden gearing. Hvis du ikke ønsker det, kan du nemt og hurtigt overføre dine bitcoins til Binance, hvor du så kan bruge dem til investering i et hav af andre kryptoer.

>>>>>>>>>> Åbn konto hos Coinbase

>>>>>>>>>> Åbn konto hos Binance

Hvis du ejer bitcoins eller anden krypto, er det vigtigt, at du spreder dine investeringer, da hacking og cyber-tyveri af kryptovaluta desværre forekommer. Ud over det bør man også være opmærksom på, at danske banker har meldt ud, at de ikke vil tage imod gevinster fra bitcoin. Det kan tale for at vælge eToro eller Pepperstone frem for Coinbase eller Binance, da man hos eToro ikke køber egentlige bitcoins.

Oversigt over artikler om kryptovaluta:

>>> Handelsplatform til at handle kryptovaluta
>>> Daytrader.dk's foretrukne kryptovaluta
>>> Bitcoin eller Ethereum?
>>> Køb Ripple (XRP)
>>> Køb Ethereum (ether)
>>> Køb NEO
>>> Forstå bitcoin på 5 minutter
>>> Invester i kryptovaluta via profitable tradere
>>> Køb bitcoin - sådan gør du
>>> Køb Stellar Lumens
>>> Køb Bitcoin Cash
>>> Køb Ethereum Classic (ETC)
>>> Køb Cardano ADA
>>> Køb EOS
>>> Køb DASH
>>> Kryptotrader viser vejen: 330% aflast i kryptovaluta


Previews:

Plus500

ETX Capital

Daytrader.dk modtager kommission og/eller betaling for annoncering fra en eller flere af de handelsplatforme, der er omtalt her på siden. Daytrader.dk tilstræber dog 100% objektivitet i lighed med, hvad man genfinder hos andre typer professionelle medier og deres annoncører. Daytraders kursus-forløb bliver betalt af de enkelte handelsplatforme. Det foregår på den måde, at den enkelte handelsplatform betaler kommission per ny bruger. Betalingen betyder, at daytrader.dk kan betale vores undervisere og ansatte, så vi fortsat kan drive daytrader.dk og udvikle kursusforløb. Daytrader.dk tilstræber åbenhed og gennemsigtighed omkring dette.

image_pdfimage_print
Del denne artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tags:

Kommentarer

  • Relateret
  • Seneste
  • POPULÆRE