Disse tradere kan du kopiere i sommerferien

Udgivet: 29. juni 2017

Sommerferien nærmer sig, og det er ikke os alle sammen, der i den forbindelse får ekstra tid til at trade. Skal man ud at rejse, eller er man travlt optaget med familie og venner, så kan det give mening at overlade en del af sin investeringer til en dygtig trader, som kan handle for én imens.

Daytrader.dk kører for tiden et copytrader-forløb, hvor man lærer om, hvordan man benytter platformen eToro til at kopiere andres handler. En af udfordringerne er naturligvis at finde de gode tradere, og for at give lidt inspiration har vi sammensat denne “sommerferie-portefølje”, som giver input til, hvilke tradere vi selv har kig på.

Vi har på daytrader.dk sammensat en portefølje med gode tradere, hvor vi lagt vægt på, at der bliver handlet i mange forskellige markeder, og at de har en god risikoprofil. Mange nybegynderne inden for copy trading har en tendens til at kigge mest efter de tradere, som har trecifrede afkast per år, men med et højere afkast kommer også en højere risiko, og i det følgende forsøger vi at finde en god balance imellem de to elementer.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Vi har inddelt traderne i tre kategorier: De mest stabile, de mere chancebetonede og til sidst “boblerne”, som vi på nuværende tidspunkt kun ville kopiere med en mindre del af vores indskud (max. 5 pct.), indtil vi har set dem have et profitabelt afkast over en endnu længere periode.

De stabile tradere

  1. Den tyske matematiker og trader Mahan Tahvildari går på eToro under navnet Algebraiker, og han er en af vores favorit-tradere. Med et afkast på næsten 60% over det seneste år, og en risiko-score på 3 (på en skala fra 1-10, hvor 1 er det mindste risikable), er han en af de mest stærke og stabile tradere, vi er stødt på inde på eToro. Over 4000 mennesker følger ham, og mere end 400 mennesker kopierer hans handler.

Mahan Tahvildari har igennem de seneste år handlet det tyske DAX-indeks, og han holdt for nylig et webinar for daytrader.dk, hvor han forklarede sine strategier og sin risiko-styring. Videoen kan ses her.

Den tyske matematiker vender i øvrigt tilbage med et webinar efter sommerferien som en del af copytrader-forløbet.

(Historisk afkast er ikke indikativ for fremtidige resultater)

2. En anden mindre kendt trader er den slovenske trader Alexander Pozwek, som på eToro går under navnet Golddigger15. I forhold til at sprede sin risiko er han interessant, fordi han udelukkende handler Newzealandske dollars over for amerikanske dollars. Når man skal finde tradere, drejer det sig om at se på, hvem der handler nogle forskellige markeder, og Pozwek vil med sin eksponering i valuta kunne være mindre påvirket af et eventuelt fald på aktiemarkedet.

Over 97% af hans handler har været vindende i løbet af de seneste to år. Dog har den gennemsnitlige tabende handel været ca. 2,5 gange så stor som gennemsnittet på de vindende handler. Pozwek er swing-trader og han holder gennemsnitligt sine positioner i omtrent 2 uger. Hans risikoscore ligger på 3, hvilket er lavt, og hans årlige afkast har i de seneste år ligget mellem 24-37%. Når man opbygger en copy trader-portefølje kan han være en mulighed i forhold til at få en god spredning i porteføljen, ud over mange markeder. Med nogle få udsving undervejs har Alexander Pozwek skabt et pænt stabilt afkast over tid. Se hans resultater herunder.

(Historisk afkast er ikke indikativ for fremtidige resultater)
Dale Doust, sydafrikansk aktie-trader med gode resultater.

3. Den sydafrikanske trader Dale Doust er et interessant bud på en god aktie-trader, som man kan overveje at have med i porteføljen. Med et afkast på 48,3% over det seneste år klarer han sig en del bedre end markedet, og han holder samtidig en lav generel risikoscore på omkring 3-4. Han har en præference for de amerikanske IT-aktier, og han arbejder til daglig også som computer-programmør. Generelt kan det være godt at have aktier med inde som en del af sin portefølje, da der er en pæn chance for, at de over en længere tidshorisont vil gå op, og derfor kan Dousts portefølje gøre sig godt sammen med andre tradere, som er mindre afhængige af det generelle aktiemarked. Doust går på eToro under det ikke specielle mundrette navn Trex8u247.

(Historisk afkast er ikke indikativ for fremtidige resultater)

De chancebetonede tradere

eToro byder på en del tradere med et tre-cifret afkast, men man skal se sig lidt for, inden man uden videre begynder at kopiere. Som regel hænger afkast og risiko sammen, og det gælder naturligvis også her. Herunder ses nogle tradere med et rigtigt godt tre-cifret årligt afkast. De har en højere risiko end ovenstående stabile tradere, og som en del af en blandet portefølje, kan man overveje, om det giver mening at putte en af dem, eller dem begge ind.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app
Massimilano De Falco, italiensk trader med succes på eToro.
  1. Den italienske trader Massimiliano De Falco har brugt over 10.000 timer i selskab med graferne og er blandt de tradere, som bliver kopieret allermest på eToro.  Over 3700 mennesker kopierer den erfarne italienske trader, som på handelsplatformen går under navnet Jarodd76, og igennem det seneste år har han i skrivende stund haft et afkast på hele 223%. Dette skyldes blandt andet, at han investerede på det rigtige tidspunkt i krypto-valutaen Ethereum, som nogle mener vil blive det næste bitcoin. Men De Falco har en rigtig god fornemmelse for markederne, og handler også råvarer som guld og olie med stor sikkerhed. Alt i alt er hans trading-profil meget bred. Daytrader.dk har tidligere interviewet ham, og hvis du er interesseret i at høre mere om hans trading-strategier, så kan du læse artiklen her.
Massimilano De Falco har haft pæne afkast igennem 2017. (Historisk afkast er ikke indikativ for fremtidige resultater)
Jay Edward Smith, på eToro kendt som jaynemesis.

2. Den britiske trader Jay Edward Smith er den mest kopierede trader på eToroOver 6000 mennesker kopierer hans handler, og han ligger derfor i Elite-segmentet som Popular investor. Over det seneste år har han haft et afkast på 258% i skrivende stund, og han handler både kryptovalutaer og tech-firmaer. Naturligvis kommer et så højt afkast ikke uden nogle udsving undervejs, og Smith skriver også på sin profil, at han råder folk til at tage det roligt under de volatile svigninger, der kan være. Smith, som på eToro har profilen jaynemesis har historisk set klaret det godt. Hvis man skal kopiere ham, gør man gøre det over en længere tidshorisont, da der godt kan være nogle svingninger fra måned til måned.

Jay Edward Smiths afkast. På eToro kenddt som jaynemesis. (Historisk afkast er ikke indikativ for fremtidige resultater)

Boblere

På vores liste over “boblere” har vi en række tradere, som vi følger med interesse, og måske gerne vil se lidt mere til, før vi begynder at kopiere dem. Nogle af dem kunne vi måske godt finde på at kopiere med et mindre beløb. Der er tale om følgende tradere:

Rainbirdfx – dansk trader, som er kommet godt fra start på eToro.

Rainbirdfx er lige nu den eneste dansker på vores liste. Efter at have været aktiv i lidt over tre måneder, har Rainbirdfx skabt et afkast, som i skrivende stund ligger på omkring 21%. Foreløbig har der udelukkende været tale om valutahandel, og den danske trader har nu opnået næsten 100 kopister. Det bliver spændende at følge, om de gode takter fortsætter i den kommende tid.

Welovetradingcom er en profil, som administreres af den tyske trader Mauro Aurich. På profilen handles der en god blanding af DAX, amerikanske aktier og kryptovaluta, og særligt DAX-systemet ser ud til at være gennemarbejdet. Afkastet ligger i skrivende stund på 29% over de sidste 4 måndeder, og vi følger foreløbig profilen på vores virtuelle konto, indtil vi har lidt mere historik at tage stilling til.

TST-investment er en tysk trader ved navn Tobias Steincke, og han handler et bredt udsnit af forskellige instrummenter og kan dermed være med til at give lidt spredning i porteføljen. De mest handlede markeder er det tyske DAX-indeks, EURUSD og guld, og med et afkast på ca. 45% det seneste år, kombineret med en kontrolleret risiko, er Steincke bestemt værd at holde øje med.

Få et tip, når vi ser en god børshandel i aktier og valutaVia Messenger-app

Alpha-trading er en belgisk trader med over 6 års erfaring. Vi har taget ham med på vores watchlist, fordi han handler instrumenter som guld og EURUSD, og dermed kan han være med til at diversificere porteføljen.

Vælg dine egne tradere

Ovenstående tradere er dem, som vi kigger på herinde hos daytrader.dk, men vi opfordrer dig til selv at fortsætte researchen. Intet af ovenstående skal betragtes som konkret investeringsrådgivning. Husk at du selv er ansvarlig for dine egne investeringer og selv skal foretage din egen research.

Vil du gerne vide mere om, hvordan du finder gode tradere at kopiere, så kan vi anbefale at tage et nærmere kig på dette webinar, som blev afholdt her i juni på daytrader.dk

Oversigt over artikler om kryptovaluta:

>>> Handelsplatform til at handle kryptovaluta
>>> Daytrader.dk's foretrukne kryptovaluta
>>> Bitcoin eller Ethereum?
>>> Køb Ripple (XRP)
>>> Køb Ethereum (ether)
>>> Køb NEO
>>> Forstå bitcoin på 5 minutter
>>> Invester i kryptovaluta via profitable tradere
>>> Køb bitcoin - sådan gør du
>>> Køb Stellar Lumens
>>> Køb Bitcoin Cash
>>> Køb Ethereum Classic (ETC)
>>> Køb Cardano ADA
>>> Køb EOS
>>> Køb DASH
>>> Kryptotrader viser vejen: 330% aflast i kryptovaluta


Disclaimer:
eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og handel med CFD'er.

Bemærk venligst, at CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 51% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af ​​dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

image_pdfimage_print
Del denne artikel