Super-trader: 10.000 timer i selskab med graferne

Udgivet: 24. maj 2017
Massimiliano De Falco, også kendt som Jarodd76 på eToro, har i år haft et afkast på 112%. I dag kopieres hver eneste af hans handler automatisk af over 2300 mennesker.

Han har indtil nu lavet et afkast på 112% alene i 2017, han følges af 74.000 mennesker, og over 2300 mennesker kopierer automatisk hans handler. Den 40-årige, italienske netværks-ingeniør Massimiliano De Falco er blandt de absolut førende copy tradere på platformen eToro.

Som trader er De Falco usædvanlig. Hans strategi er nemlig baseret på intuition og på at have studeret markederne og grafer i 10.000 timer – helt indtil det niveau, hvor han har udviklet en virkelig god fornemmelse af, hvordan for eksempel guld- eller olieprisen vil udvikle sig over de kommende dage.

Som copy trader har man mulighed for at tjene ekstra penge på at andre kopierer ens handler, mens dem, der kopierer, har en åbenlys fordel af at kunne kopiere succesfulde traderes handler. Og De Falco har ikke hørt mange klager fra de folk, der kopierer hans handler, for han har senest leveret et afkast på 54% alene i maj måned, blandt andet fordi han timede sin investering i Ethereum, også kendt som ”det næste bitcoin”, helt perfekt.

Prøv vores gratis handelssignaler - LIVE Via Telegram-app

Daytrader.dk har interviewet Massimiliano De Falco for at høre, hvad hemmeligheden er bag hans succes.

Hvad er din baggrund, og hvordan kom du ind i trading?

Da jeg startede med at trade, var jeg naturligvis begynder, og på en måde er jeg stadig den samme person. Jeg har aldrig lært noget igennem bøger, men derimod lært af mine fejl. Jeg arbejder som netværks-ingeniør, og for lidt over fire år siden var jeg træt af at vente på, at bankerne skulle skabe profit for mig. Jeg ville gerne tage sagen i egen hånd, og så fandt jeg eToro-platformen.

Massimiliano De Falcos afkast over de seneste år, i procent, som dokumenteret på eToro. I 2015 opnåede han hele 464%, i 2016 44%, og i 2017 ligger han på over 100% i afkast.

86% vindende handler i guld

Massimiliano De Falco har en meget alsidig tilgang til at handle. Han har handlet både råvarer, aktier, indekser, valutaer, og det meste af det foregår med en imponerende træfsikkerhed. Eksempelvis er hele 86% af hans handler i guld vindende, og 95% af hans oliehandler har været vindende, samtidig med at de vindende handler har været større end de tabende.

På eToro-platformen kan man se statistik på, hvordan traderne klarer sig, når de investerer i forskellige instrumenter. Massimiliano De Falco har haft en imponerende træksikkerhed, blandt andet på guld og olie.

Kan du beskrive din strategi i detaljer?

Jeg har en simpel strategi: Jeg har ingen, ganske enkelt. Jeg har min intuition, og den læring, som jeg har haft ved at analysere markederne. For eksempel ved jeg med i guld, efter at have set på markederne i flere år, hvornår jeg skal købe eller sælge, men jeg kan ikke vise, hvordan man skal trade, for det er baseret på intuition og erfaring.

Tidligere handlede du meget Nasdaq-indekset, men du stoppede igen. Hvorfor?

Jeg stoppede med at handle Nasdaq, fordi overnight-gebyret for dette indeks var lidt for højt, og de, der kopierede mig, bad mig om at overveje dette. Jeg tror, at en af forskellene på mig og andre toptradere på eToro, er at jeg lytter til dem, der kopierer mig. Nu handler jeg kun markeder, som ikke har noget overnight-gebyr. Vi betaler stadig spreadet – det er nomalt – men ikke flere gebyrer.

Vi anbefaler handelsplatformen Markets til effektiv trading: Klik her

Du handler mange forskellige instrumenter. Alt fra guld, olie til valutaer og aktier. Bruger du den samme strategi for alle produkterne?

Ja, jeg handler den samme “tids-strategi”, bortset fra min investering i Ethereum, en ny valuta, som jeg har investeret en del af mine penge i. I forhold til de andre markeder, så ved jeg rent intuitivt, hvornår det er godt at sælge guld, at købe olie, NASDAQ og så videre.

Massimiliano De Falcos investeringer spænder bredt. Fra råvarer og indekser, til aktier og valutaer. I gennemsnit holder han sine handler i 2½ uge, og lige under 75% af hans handler har været profitable.

Med hensyn til Ethereum, som du nu er begyndt at handle, så virker det som et meget volatilt produkt. Hvad er din strategi for Ethereum, og hvordan håndtere du din risiko, når der opstår vilde sving?

Jeg har sat mit stop-loss i nogle meget lave positioner, fordi jeg ved, at det er det mest volatile instrument, som man overhovedet kan handle lige for tiden. Så mit forslag er at købe Ethereum og sætte et meget lavt stop loss, og så sprede sin risiko ved hjælp af andre investeringer, og på denne måde minimere volatiliteten i porteføljen.

Prøv vores gratis handelssignaler - LIVE Via Telegram-app

Hvordan håndterer du det enorme pres ved, at over 2000 mennesker kopierer hver eneste af dine handler?

Igennem de seneste års trading på eToro har jeg lært, hvordan jeg lettest muligt og med begrænset tid besvarer de spørgsmål, som folk sender til mig. Jeg har skabt et gratis website med en FAQ om platformen og om mine trading-aktiviteter. Jeg har også oprettet en Facebook-konto for de folk, der investerer i mig. Jeg har blandt gjort dette for at vise, at jeg er en rigtig person, og ikke en eller anden robot, som der stadig er nogle, der tror. Det er ikke let at håndtere, når man har så mange følgere, men jeg gør mit bedste. Jeg er glad for at få mulighed for at være med i dette interview, fordi det også er en måde at formidle mine budskaber på.

Har du et godt råd til folk, som har tradet et stykke tid, men endnu ikke er blevet konsistent profitable endnu?

Tænk ikke på pengene, du gerne vil tjene. Hvis du i en konkret situation overvejer, om du skal tage en lille profit eller vente på mere profit, så vil jeg anbefale at tage profitten og genåbne en ny position. Brug ikke tid på at tænke over de penge, du kan tjene. Når du ser en ny trading-mulighed, så lad være med at spørge andre om det. Bare invester i det med et mindre beløb og hold fast i din egen overbevisning.

Hvis du gerne vil lære mere om copytrading, kan du lige nu deltage i det gratis kursus under daytrader.dk, der netop handler om copytrading. Her har du også mulighed for at følge Massimiliano De Falco.  Se mere her.

Oversigt over artikler om kryptovaluta:

>>> Handelsplatform til at handle kryptovaluta
>>> Daytrader.dk's foretrukne kryptovaluta
>>> Bitcoin eller Ethereum?
>>> Køb Ripple (XRP)
>>> Køb Ethereum (ether)
>>> Køb NEO
>>> Forstå bitcoin på 5 minutter
>>> Invester i kryptovaluta via profitable tradere
>>> Køb bitcoin - sådan gør du
>>> Køb Stellar Lumens
>>> Køb Bitcoin Cash
>>> Køb Ethereum Classic (ETC)
>>> Køb Cardano ADA
>>> Køb EOS
>>> Køb DASH
>>> Kryptotrader viser vejen: 330% aflast i kryptovaluta


Disclaimer:
eToro er en platform med flere aktiv-klasser, der tilbyder både investering i aktier og handel med CFD'er.

Bemærk venligst, at CFD'er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 51% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af ​​dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

image_pdfimage_print
Del denne artikel